Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

тунинг ПУНТО 1,2 75 мк1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

тунинг ПУНТО 1,2 75 мк1

Здравейте колеги,от 6 години карам пунто и мисля че е крайно време да го тунинговам .Понеже колата ми е с 5 врати немога да си намеря прагове ако някой има такива и го прадава ще съм мн благодарен да ме информира,и бях гледал в форума за модифициране на фаровете ако имате желание споделете с снимки и мнения за да си избера от вариантите и да го направяБЛАГОДАРЯ ВИ

Ето колегата продава хубави прагове на хубава цена http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=102296
    Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
    Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

тунинг ПУНТО 1,2 75 мк1

здравей колега искам само да вметна че няма значение дали праговете са от 2 или 4 врати punto едни и същи са на дължина

Коментар

Ето ти една актуална тема за тунинг на пунто:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=103163&postdays=0&postorder=asc&st art=0(на последната страница колегата е снимал колата странично и се виждат праговете и)
        Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

htp_vesko написа:
          Ето колегата продава хубави прагове на хубава цена http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=102296
          Тея са у мен вече :D не ги търсете . Чакат да мине зимата да ги сложа
          >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Здравейте, и аз си купих вчера едно Пунто само че мъничкия мотор 1,1 55 кончета. Не е кой знае какво ама аз ще го стегна и ще си го карам. Видях тука едни прагове и брони който вече са продадени. Искам да попитам някой знае ли подобни да има някъде. Искам мако да си го туниговам като мине зимата

Коментар

r_nikolov написа:
              Здравейте, и аз си купих вчера едно Пунто само че мъничкия мотор 1,1 55 кончета. Не е кой знае какво ама аз ще го стегна и ще си го карам. Видях тука едни прагове и брони който вече са продадени. Искам да попитам някой знае ли подобни да има някъде. Искам мако да си го туниговам като мине зимата
              сложи си таблото с стрелка за температура и оборотомер, смени си термостата ( дане блокира по време на път и да прегрее мотора) провери си радиаторчето на парното дане е спукано (че ше сваляш таблото) ... Провери си маслото след 1000 км как е :Д че обичат да го папат дано си нацелил читаво.
              >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

здравейте колеги, попаднах на едни двусекционни фарове и сега през зимните дни ще ги тунинговам ако някой има някакви идеи може да ги сподели .Ще съм благодарен

Коментар

veselin_markov написа:
                  здравейте колеги, попаднах на едни двусекционни фарове и сега през зимните дни ще ги тунинговам ако някой има някакви идеи може да ги сподели .Ще съм благодарен
                  Рингове CCFL 9 см , или диодни ленти 50/50 диоди ...

Коментар

http://www.ebay.com/itm/90mm-CCFL-an...38057b&vxp=mtr това са очите

Коментар

Re: тунинг ПУНТО 1,2 75 мк1

veselin_markov написа:
                      Здравейте колеги,от 6 години карам пунто и мисля че е крайно време да го тунинговам .Понеже колата ми е с 5 врати немога да си намеря прагове ако някой има такива и го прадава ще съм мн благодарен да ме информира,и бях гледал в форума за модифициране на фаровете ако имате желание споделете с снимки и мнения за да си избера от вариантите и да го направяБЛАГОДАРЯ ВИ
                      колега няма значение за праговете дали са от 2 или 4 врати.аз си сложих от двувратка само леко съм ги резнал в горния ъгъл защото са от тези абартовите

Коментар

здравейте колеги снощи се захванах с нещо интересно да сложа брони от мк2 ,за сега само задната скоро и предната мисля че се получава преценете вие
                        Прикачени файлове

Коментар

veselin_markov написа:
                          здравейте колеги снощи се захванах с нещо интересно да сложа брони от мк2 ,за сега само задната скоро и предната мисля че се получава преценете вие
                          Дай повече снимки колега, изглежда интересно!
                          Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
                          Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

ето колеги още не съм я направил като хората но може да пишете в темата и ще дам повече информация кое как
                            Прикачени файлове

Коментар

има малко изрязване
                              Прикачени файлове

Коментар

Working...
                              X