Здравейте колеги,от 6 години карам пунто и мисля че е крайно време да го тунинговам .Понеже колата ми е с 5 врати немога да си намеря прагове ако някой има такива и го прадава ще съм мн благодарен да ме информира,и бях гледал в форума за модифициране на фаровете ако имате желание споделете с снимки и мнения за да си избера от вариантите и да го направяБЛАГОДАРЯ ВИ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
тунинг ПУНТО 1,2 75 мк1
Collapse
X
-
Ето колегата продава хубави прагове на хубава цена http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=102296Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
Fiat Stilo 1.6 16v 103hp
-
htp_vesko написа:Ето колегата продава хубави прагове на хубава цена http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=102296>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Здравейте, и аз си купих вчера едно Пунто само че мъничкия мотор 1,1 55 кончета. Не е кой знае какво ама аз ще го стегна и ще си го карам. Видях тука едни прагове и брони който вече са продадени. Искам да попитам някой знае ли подобни да има някъде. Искам мако да си го туниговам като мине зимата
Коментар
-
r_nikolov написа:Здравейте, и аз си купих вчера едно Пунто само че мъничкия мотор 1,1 55 кончета. Не е кой знае какво ама аз ще го стегна и ще си го карам. Видях тука едни прагове и брони който вече са продадени. Искам да попитам някой знае ли подобни да има някъде. Искам мако да си го туниговам като мине зимата>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
veselin_markov написа:здравейте колеги, попаднах на едни двусекционни фарове и сега през зимните дни ще ги тунинговам ако някой има някакви идеи може да ги сподели .Ще съм благодарен>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Re: тунинг ПУНТО 1,2 75 мк1
veselin_markov написа:Здравейте колеги,от 6 години карам пунто и мисля че е крайно време да го тунинговам .Понеже колата ми е с 5 врати немога да си намеря прагове ако някой има такива и го прадава ще съм мн благодарен да ме информира,и бях гледал в форума за модифициране на фаровете ако имате желание споделете с снимки и мнения за да си избера от вариантите и да го направяБЛАГОДАРЯ ВИ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар