Супер става количката. Голям си мераклия. Завиждам благородно. Горкото ми Купе започва втора година на трупчета. Ама аз съм си луд, няма как да карам 20 автомобила. Действай все в тоя дух.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сглоби си Fiat Coupe 2.0 16VT
Collapse
X
-
S.W.A.T. написа:To мерак има ама време...||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
to6kosuperbike919 написа:Само едно не харесвам на тоя модел, линиите над калниците един не се сети да ги запълни или да ги скрие ще стане наистина много яко.Иначе пак е добре такаPunto Sporting turbo
Alfa Romeo 164 super
brava 1.6 16v
Коментар
-
Тези дни се наканих да си подготвя за боя и другите 2 17ки, след неуспешно търсене на същите 16ки/Alessio Spider/, смених и инсталацията на мигачите в калниците за да сложа кристални, които скоро мисля да затъмня леко... Монтирах и оригилани прагове, които отлежаха дооста време ...'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
Та ... Беше едно сравнително динамично лято и по купето смених алтернатор с оригиналния за моята кола /моя се запали няколко дни след закупуването на колата след кадърни майстори от Пловдив / купих си 2ра ръка по-малко китайски воден радиатор /моя беше най китайския възможен с кръгли тръби за това е виновно бмв което е отнесло паркираното купе преди да го купя / Сложих най-накрая купената преди 1-2 години водна помпа валео с алуминиева перка и в резултат колата се охлажда доста добре Междувременно събрах най-накрая и типото което беше убито доста годинки, но това е друга тема Ици ми направи раздвижни колела за валовете ... Цецо /инжекциона/ ми достави и пре филтър за което съм доста благодарен въздушния филтър е като нов под него Дойдоха и полиуретановите тампони за щангата след леко забавяне :D /около 3 месеца/ В снега бяхме номер едно и на 30+ см неотъпкан сняг се измъкнахме Дойде ми и музата за брембовците ... едни планки и накладки брембо. Скоро ще им боядисам и малко украса. С първите топли дни още изненади :D'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар