Перфектни са си така Браво!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сглоби си Fiat Coupe 2.0 16VT
Collapse
X
-
Принципно ефекта да пръскаш вода по кулерите на ежедневна(макар и засилена) кола е не особенно значителен, по траен и евтин ефект има ако си оправиш примерно въздушните потоци около кулера - тогава ефекта е постоянен, а не само когато се пръска......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
7 бара с 1.5 мм отвор мога да си представя какво изливане на вода ще е Дюзите са за мъгла - използват ги по заведения за охлаждане на клиентите и по разни парници и селскостопански нужди Разгледаи и тук: http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...hp?f=35&t=3067
Коментар
-
И такааа... Купих си аз 2 конита пълнители за фиат купе... Информация за монтажа няма в кашончетата им, но като цяло съфорумници ме информираха добре как се реже, пробива и поставят ... В комплекта има една интересна част, която мисля, че се слага в основата вероятно за шок тампона, но ако вие знаете за какво точно е ще се радвам да чуя'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
Гледай само да намериш оригинални Boge-та, в които да ги сложиш. Аз като ги прехвърлях мойте пълнители(от амортисьорите на 1.8-цата в тези на турбото, които не бяха оригиналните) уж си влезнаха перфектно, нямаше никакъв луфт и всичко изглеждаше перфектно. След около 1000км постепенно при спиране почна да се появява едно чукане, а предницата бетон.... Нямаше време тогава да търся оригинални Bogе-та, че трябваше да пътувам с колата и около пълнителя набихме една много тънка ламарина и чукането изчезна... Уж като временно решение, ама то временните неща си остават вечни понякога.....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар