S.W.A.T. написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сглоби си Fiat Coupe 2.0 16VT
Collapse
X
-
RASTIL написа:S.W.A.T. написа:И след 3300 км е време да живнем малко с нови сили и малко охлаждане на въздуха ...'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
Много добре излгежда!! Изпипваш си нещатата, поздравявам те!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Ииии климатика, все още не работи при директно подаване на маса към контролния модул за климатика и перките/този който стои на казанчето за течността на чистачките/ всичко тръгва, но с копчето за климатика тръгва само вентилатора на първа степен и нищо... 2та датчика за ниско налягане сработват и имат верига, при принудителното включване на климатика големия датчик сработва и перката охлажда фреона от 15 бара до 10 ... Някога модула за климатика е бил отварян и си личи вътре че е имало вода, което ме навежда на идеята възможно ли е водата да е изгорила нещо по веригите за климатика и ако някой е имал подобни блъсканици ще се радвам да сподели... Бушоните по веригата също са здрави П.П. С помоща Joro видяхме че по схемите климатика се командва и от компютъра на колата и филма се задълбочава'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
До колкото имам спомени, при 16VT ЕКУ-то единственото, което правеше е да спира компресора при рязко подаване на гас. Сигурен ли си, че датчиците за налягане и anti-frost работят коректно? И аз до скоро бях във филма с климатика, само че при мен се сглоби един хибрид между климатика на 1.8-цата и този от 2.0-ката :D. Виж тук има доста подробно описание на климатичната система, може да ти е от полза.
Коментар
-
Кач пара амотесьорите ? Предни нещо ?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Bane
Коментар
-
задните ми легнаха около 160лв 2та, за предни имам 2 червени регулеруами конита 2ра ръка, но има и един брой жълто кони от новия модел заседяло в склада, ако си внеса втори брой може да заформя комплект за около 500лв 2та ,но за там има време...'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар