Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тунинг на Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Намерих в нета сканиран и направен бял и просто го принтирах. Само ме хвана страх да махам стрелките и затова ако се вгледаш се виждат едни леки прорези.Иначе хартията я залепих със моментно лепило за стария циферблат.

Коментар

asak_koz написа:
      Намерих в нета сканиран и направен бял и просто го принтирах. Само ме хвана страх да махам стрелките и затова ако се вгледаш се виждат едни леки прорези.Иначе хартията я залепих със моментно лепило за стария циферблат.
      я направи една снимка в тъмното да видя как свети
      Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
      И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
      .

Коментар

Колата не е при мен.Ноември ще я взема.

Коментар

Сетих се че мога да накарам майка ми да го снима.Ето я и снимката,май не свети толкова добре колкото си спомням аз ама незнам.
          Прикачени файлове

Коментар

asak_koz написа:
            Сетих се че мога да накарам майка ми да го снима.Ето я и снимката,май не свети толкова добре колкото си спомням аз ама незнам.
            не знам как си го спомняш ти ама то в момента направо не си свети
            F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

wizard88 написа:
              asak_koz написа:
              не знам как си го спомняш ти ама то в момента направо не си свети
              Еми аз като го направих и тогава още си карах колата и си го виждах много добре. Незнам сега на снимката що изглежда толкова зле. След 20 дни като си взема книжката и колата ще видя дали найстина е толкова зле положението и ако е така както изглежда, ще си върна стария черен километраж.

Коментар

Working...
              X