искам да попитам за чип тунинг на фиат брава JTD 105 hp колко пари ще струва горе долу и дали е хубаво да си сложа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чип тунинг
Collapse
X
-
~ 200 лв., но силно зависи кой го прави.Не съм чул някой да се е оплакал По принцип по-бързо се износва съединителя, за друго не знам."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
Пишат че става към 135-140 к.с. и разхода пада с около половин литър при определени условия.Дали наистина са толкова нямам идея"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Пишат че става към 135-140 к.с. и разхода пада с около половин литър при определени условия.Дали наистина са толкова нямам идеяКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:M5kov написа:Пишат че става към 135-140 к.с. и разхода пада с около половин литър при определени условия.Дали наистина са толкова нямам идеяBravo 1.9d 97г
Коментар
-
30-40 % са от въображаемите коне, същите като от спонсорките лепенки по левите калници :DПък за разхода колегите пишат някакви такива суперлативи, не знам колко е истина"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
Bane
-
Bane
ФЕРАРИСТ написа:Само да рече мапера и е орязал 20-30 коня одма.....
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...955&start=60В тази тема можеш да получиш отговори на някой от въпросите ти. Има и клипчета на коли само с ремап и коли с по-сериозни доработки. Но само с чип 150-170 коня са недостижими. Определено колата става много по пъргава след ремап при запазен разход на гориво. Бравата е третата ми дизелова кола, на която и слагам чип. Нея я кара основно щерката. Но има осезаема разлика и при трите коли. Тази която карам аз е HDI, което си е пак комънрейл и съм изминал вече 120 хиляди км. с нея без никакви ядове. Среден тотален разход на ХДИ-то е малко под 6 на сто за кола тон и половина празна, която се кара постоянно през седмицата в града и събота и неделя извън града. По отношение на надува на турбото не съм се изсилвал и надува пиково на 1,2 и после държи 1,1 някъде, което все пак не е тотален тормоз. Фиата ми го прави Вильо в Русе. Доволен съм. На дъщерята даже и е много, ако питаш мене.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...start=90Тук още една тема за размисъл. Бравото на cveiba е с повече доработки и за жтд-105 си е направо самолет. Аз съм имал честта да се повозя на него и си е тръпка! И на трета въртеше гуми :D .Ситроен Ксантия HDI-110 +++
Фиат Брава ELX 1,9JTD-105 +++
Рено Лагуна 1 фаза 2 - 1,6 16v K4M
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар