Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Типо - с какви обороти с каква скорост е?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Типо - с какви обороти с каква скорост е?

Здравейте. Понеже въпроса ми е малко общ, съобразих, че може да стане като дискусия евентуално, но ме интересува следното нещо.Колата ми е Фиат Типо, 1.6 бензин. Понеже нямам скоростомер , нещо се случи с жилото, и май няма изгледи скоро да се оправя..Та въпрос ами е - на всяка скорост (от първа до пета) в различните обороти (дори като ориентир 2000-3000) с каква скорост се движа според километража (приблизително)Просто ми е много интересно, не съм си карал колата отдавна и не помня как бяха нещата..Само си мисля, че на 5-та с около 3000 оборта съм на малко над 100 - около 103-105 по километраж.Благодаря предварително.П.П. И не, нямам GPS да засека, за това така да попитам ако някой случайно има някакви наблюдения.
    Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
    Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Темпра 1.6моно на 5та с 3000об е на 110км ,на 4000об е на 140км и това на газ ,на 2ра 4000об беше към 60км ..
    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Всеки 1000 оборотаI:7,9км/чII:13.6км/чIII:21.4км/чIV:26.7км/чV:34.6км/ч
      Трудно се живее в страна където е модерно да си прост ..

Коментар

Супер сте! Благодаря! А аз пък късметлийско, след като смених скоростната кутия, се оправи и скоростомера
        Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
        Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

Working...
        X