Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat COUPE 20 16v turbo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat COUPE 20 16v turbo

Да се похваля с новата придобивка.
    Прикачени файлове

Много добро колега, да ти е честито!
    Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
    Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

Аууу ЗВЯР ЕЕЕ !!
      FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

всичко ми хареса , само таз дупка от отпреде не разбрах идеята каква е
        Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
          Смуче студен въздух На мнение съм че, задачата "оптичен тунинг на фиат купе" е изключително трудна и много лесно може да се стигне до нещо грозно.На мен лично не ми харесва, считам че от Пининфарина са си свършили работата достатъчно добре.Но важното е младежа да си я харесва и да е усетил че това е неговата кола, да раздава по малко газ докато и свикне и така. С пожелания за попътен вятър.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

WhitePower написа:
            За охлаждане на кабелите на свещите Един стоков капак наистина ще му тича много добре, иначе цвета е един път
            punto HGT

Коментар

S_BANKOV написа:
              WhitePower написа:
              Смуче студен въздух На мнение съм че, задачата "оптичен тунинг на фиат купе" е изключително трудна и много лесно може да се стигне до нещо грозно.На мен лично не ми харесва, считам че от Пининфарина са си свършили работата достатъчно добре.Но важното е младежа да си я харесва и да е усетил че това е неговата кола, да раздава по малко газ докато и свикне и така. С пожелания за попътен вятър.
              Въздушния филтър е над лявата гума и ако мислиш че въздуха минавайки над изпускателния колектор стига до филтъра студен... Честито на колегата и дано е доволен от разхода на гориво
              Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

Още едно Честито и от мен колега :D Дано да те слушка добре!!!
                Fiat Coupe: 16V Turbo
                FIAT= FERRARI-INDUSTRIES-AUTO-TECHNIKA

Коментар

WhitePower написа:
                  За да прилича на Ferrari 575.Нашите мнениея са най-различни. Важното е колегата, да си я харесва и да си я кара с кеф.
                  Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                  Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                  ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Честито и от мен колега
                    ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                    Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                    Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Върви да но не толкова че да и свиквам имам си дрифт кола за тази цел Nissan Silvia която е доста по силна от тази Цвета е готин да "Ауди RS".А за разхода още не сам го усетил но сигурно няма да е от икономичните ме съмнява :D. А колата така си я купих с този тунинг които явно е марков има си сериен номер на всяка част която е сложена като тунинг както и немски документ за монтирането на ауспуха и е с окачване KW variant 3 което си ми дойде като бонус като огледах колата след покупката :D.Тук е момента да попитам , като запаля колата и не и давам да работи на едни и същи обороти има средни обороти но..... в момента в които покарам на едни и същи обороти започва да прекъсва при подаването на газ и така до момента в които не настъпя педала на газта до дъно тогава започва да набира зверски , проблема също изчезва като по време на движение изключа контакта за секунда и пак го включа.Дано да сте разбрали от мойто писане за проблема.

Коментар

Честита да ти е и много радост да ти носи. На мен лично изобщо не ми допада концепцията нa колата, но най-важното е на теб да ти харесва.ПП. KW Variant 3 доколкото знам за Coupe не се предлага, има само Variant 1(ако не ме лъже паметта)
                        ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                        Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                        Jet Black E46 M3

Коментар

KW вариант 1 е пълен ташак
                          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                            KW вариант 1 е пълен ташак
                            щом казваш не знаех че тук има Ф1 инжинери :P

Коментар