Да се похваля с новата придобивка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat COUPE 20 16v turbo
Collapse
X
-
WhitePower написа:всичко ми хареса , само таз дупка от отпреде не разбрах идеята каква еКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:WhitePower написа:всичко ми хареса , само таз дупка от отпреде не разбрах идеята каква еFiat Coupe 16V Turbo
Коментар
-
WhitePower написа:всичко ми хареса , само таз дупка от отпреде не разбрах идеята каква еFiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Върви да но не толкова че да и свиквам имам си дрифт кола за тази цел Nissan Silvia която е доста по силна от тази Цвета е готин да "Ауди RS".А за разхода още не сам го усетил но сигурно няма да е от икономичните ме съмнява :D. А колата така си я купих с този тунинг които явно е марков има си сериен номер на всяка част която е сложена като тунинг както и немски документ за монтирането на ауспуха и е с окачване KW variant 3 което си ми дойде като бонус като огледах колата след покупката :D.Тук е момента да попитам , като запаля колата и не и давам да работи на едни и същи обороти има средни обороти но..... в момента в които покарам на едни и същи обороти започва да прекъсва при подаването на газ и така до момента в които не настъпя педала на газта до дъно тогава започва да набира зверски , проблема също изчезва като по време на движение изключа контакта за секунда и пак го включа.Дано да сте разбрали от мойто писане за проблема.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар