имам един бурз вупрос как слагате джанти 4по100 като на фиатите са 4 по 98 понеже миналата седмица си турсих джанти 17 за моето ХГТ нови в магазина и ми казаха че никаде няма 17-ки 4по98 и ако има схема да се сложат 4по100 моля споделетея
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Джанти 17" 4х100, монтаж на 4х98 - отцепена
Collapse
X
-
с ексцентрични болтове , там от където ще си взимаш джантите трябва да са ти казали че имат такива болтовеex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
-
Нямам проблеми от 1 година ги карам така, при всяко слагане трябва да се затягат внимателно. Нещо не мога да разбера последния ти въпрос как така дали моите болтове са 4х100? Това е характеристика на междуболтовото разстояние, а не на болтовете. Болтовете могат да бъдат примерно къси, дълги, ексцентрични (с изместен център). Както съм написала аз не карам с ексцентрични, а с нормални болтове за лети джанти. А ти след като имаш фланци, защо просто не ги разпробиеш на 4х100?
Коментар
-
koko-kz написа:Аз да попитам само дали са скъпи тези болтове и някаква ориентировъчна цена за 16 броя ако може някой да ми каже че имам и аз проблем с моите джанти и те са 4X100.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Ти му кажи да се смени работата, едно време бащата на жигулата слагаше джанти от бмв, които са 4x100, а руските автомобили са като фиата на 4x98 и не е имало проблеми, така че си вземи джантите и си свиркай, само внимавай с централния отвор, трябва да е 58,1мм и нагоре, ако е под 58,1мм ще трябва да ги носиш да се престържатpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар