Svilen90 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Джанти 17" 4х100, монтаж на 4х98 - отцепена
Collapse
X
-
за да не пускам нова тема ползвам темата на колегата и му се извинявам за което въпроса ми е моето браво е 1.8 1999 година със стандартното окачване мога ли да сложа джанти от стило абарт 17 4х98 с гуми 215 /45/17 знам че с 205 /40 става но гумите са малко по големи и затова се чудя и ще ми опират ли в ръбовете на калниците отзад и отпред при неравности
Коментар
-
mehanoveca написа:за да не пускам нова тема ползвам темата на колегата и му се извинявам за което въпроса ми е моето браво е 1.8 1999 година със стандартното окачване мога ли да сложа джанти от стило абарт 17 4х98 с гуми 215 /45/17 знам че с 205 /40 става но гумите са малко по големи и затова се чудя и ще ми опират ли в ръбовете на калниците отзад и отпред при неравностиFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Аз съм с гуми 195/45/17,джантите ми са широки 8J, а колата е със спортни пружини и никъде не опира. Не виждам защо са ти тия гуми 215 при положение, че можеш да сложиш примерно 195 и да получиш ефекта на стречнатата гума, който всъщност стои доста красиво. Пък и тези джанти са 7J широки, така, че дори и 195 гума няма да се стречне толкова много (даже хич).
Коментар
-
Karola написа:Аз съм с гуми 195/45/17,джантите ми са широки 8J, а колата е със спортни пружини и никъде не опира. Не виждам защо са ти тия гуми 215 при положение, че можеш да сложиш примерно 195 и да получиш ефекта на стречнатата гума, който всъщност стои доста красиво. Пък и тези джанти са 7J широки, така, че дори и 195 гума няма да се стречне толкова много (даже хич).
Коментар
-
За какво са ви тези ексцентрични болтове не ви знам, обаче има една подробност, която се опитах да я обясна на няколко човека обаче нямаше кой да ме чуе. Ако отвора на джантата за болта е точно колкото за болта нямаш шанс да ги монтираш при никакви случаи с какъвто и конус да ти е болта, щото болта няма да хване изобщо, в такива случаи се разпробиват отворите на джантите, моите джанти на фиата са ми така и централния отвор се престъргва на струг или евентуално се прави втулка, зависи от отвора и се слагат с най-обикновенни болтове, моите са такаТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
koko-kz написа:колега с колко милиметра се пристъргват отворите за болтовете и всичките ли се пристъргват че и аз съм със същият проблем последният болт въобще не хваща пробвах какви ли не начини и не ставаТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
не че нещо ама не мога да разбера : давате по 200 300 400 лв за джанти и се циганите за 32 лв болтовеex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
koko-kz написа:Колега обиколих цял Пазарджик и не мога да си намеря ексцентрични болтове иначе ще си купя и забравям за проблемите. Ако някой знае къде в Пазарджик се продават или в краен случай в Пловдив да пише че вече мина половината лято :DТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Според мен нее добре да се слагат джанти 4х100 на кола с 4х98 без болтове с изместен център.Ако слагаме обикновенните си болтове джантата няма да спира да тресе и е възможно да се прецака някоя резба.Абе гадно си е с една дума по-добре даи 60лв за болтове да ти е мирна главатаКолкото повече набира,толкова повече набира
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар