Здравейте колеги имам едни джанти 4x100 и преди малко ги закарах на гумаджия да ги сложи и той ми каза че няма да станат понеже междуболтовото е различно. Та мисълта ми е много хора ми казаха че джантите ще станат о майстора ми каза че няма да станат да ги карам ли другаде или да си търся нови джанти (което не ми се иска защото тези ми харесват доста) или има и друг вариант. Моля помагайте че половината лято мина
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Джанти 4x100 на Пунто
Collapse
X
-
прочети последната страница на колежката с бравото там има споменато и товаex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
-
Много пъти съм го писал ще го напиша пак.Карам с джанти 4x100 вече 3-4 сезон и аз не помня вече, кажи му на майстора да ти сложи джантата и да нареди и 4-та болта, след това леко по леко да ги притяга и 4-та, а не един след един и накрая стягаш всички здраво и това е, а че няма ли да станат джантите на фиата му прати много поздрави от менеpunto HGT
Коментар
-
И Алфата ми е с междуболтово 4х98,но от няколко месеца карам с опелски джанти 4х100 и нямам проблем.Само виж централния отвор,може би ще трябват втулки и слагай смело.По принцип има болтове с изместен център(за предпочитане са),но аз не ги ползвам.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Коко гледам си от Пазарджик, в тая тема има телефони на колеги от твоя град http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=6899 , вземи звънни на някой да вземе да ти помогне, просто не проумявам как така не можеш да завиеш 4 болтаpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар