Мерси за отговорите пичове :D .Мисля тази турбина дето я взех да и набия ремонт(ремонтен комплет)на 202 улица и да я мятам на таксето.RASTIL брат това дето ми говориш нищо не схващам,мойта май не раздува до толкова, а и аз не съм я чипвал, все пак мерси за изчерпателния отговор :D .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с турбо 2.0 20v
Collapse
X
-
lll написа:tomi82 написа:Прочетох, че има някакъв подсилен 360°лагер и задното уплътнение и ако решава до някакяа степен проблема даите някакъв линк за да ги купя.
Коментар
-
Joro написа:lll написа:tomi82 написа:Прочетох, че има някакъв подсилен 360°лагер и задното уплътнение и ако решава до някакяа степен проблема даите някакъв линк за да ги купя.Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
-
Днес платих ето това: http://www.ebay.co.uk/itm/3211727409...1497.l2649Да видим кога ще пристигне.
Коментар
-
tomi82 написа:Колеги кажете ми каква друга турбина да сложа на моята бракма (за TB2810 не искам и да чивам ) Моля дайте ми някъкви линкове.Lancia Kappa 2.0 20V & 20VT
Fiat Punto 2, 1.2 60 hp
Lada Samara 1.3, 65 hp parts&scrap
Коментар
-
tomi82 написа:Колеги кажете ми каква друга турбина да сложа на моята бракма (за TB2810 не искам и да чивам ) Моля дайте ми някъкви линкове.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар