Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto mk2 1.2 16v По-големи спирачки?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Punto mk2 1.2 16v По-големи спирачки?

Колеги,искам да подобря спирачната ми система,хем защото моите спирачки вече издават багажа,хем и заради по агресивното ми шофиране Дискове от кои други модели стават на Пунтото? Колата е без АБС!Също за задните спирачки каква е "схемата"? :D

Re: Punto mk2 1.2 16v По-големи спирачки?

chenchy написа:
    Колеги,искам да подобря спирачната ми система,хем защото моите спирачки вече издават багажа,хем и заради по агресивното ми шофиране Дискове от кои други модели стават на Пунтото? Колата е без АБС!Също за задните спирачки каква е "схемата"? :D
    Дискове брембо ... Набраздени и вентилирани ... и ще сменяш по често накладки щото ще ги рендосват. Ако сменяш апарати с по големи ще ти трябват и по големи дискове , ще ти трябват и по големи джанти ... Евентуално нещо фиат купе или някоя друга турбо бегачка ... Мисля че с спортни брембо за твоя модле ще ти дойде добре по 80-100 лева (Дикса с чукеци :D brembo ) виж си и предните маркучи дали не са засмяна ... Буталото на апарата трябва да може да се връща назад с лек натиск.
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

спирачки

хихи отпредотзад
      Fiat Punto MK2 Broom Yellow 200++

Коментар

Re: Punto mk2 1.2 16v По-големи спирачки?

Fiat_Punto11 написа:
        chenchy написа:
        Дискове брембо ... Набраздени и вентилирани ... и ще сменяш по често накладки щото ще ги рендосват. Ако сменяш апарати с по големи ще ти трябват и по големи дискове , ще ти трябват и по големи джанти ... Евентуално нещо фиат купе или някоя друга турбо бегачка ... Мисля че с спортни брембо за твоя модле ще ти дойде добре по 80-100 лева (Дикса с чукеци :D brembo ) виж си и предните маркучи дали не са засмяна ... Буталото на апарата трябва да може да се връща назад с лек натиск.
        Джантите са 16ки има много място.Ама колега не мисля,че разполагам с финансите за брембо,камо ли вентилирано :D Едва ли ще са по 100тина лева/дискаПитам примерно от HGT дисковете и челюстите дали стават...
        riot написа:
        хихи отпредотзад
        Колега,малко повече инфо? :D

Коментар

Отпред 310мм диск 4 бутално брембо с Феродо рацинг накладкиОтзад 260 с предния апарат с Феродо рацинг накладки
          Fiat Punto MK2 Broom Yellow 200++

Коментар

от пунто 19jtd дискове с апарати

Коментар

Послушай колегата toko.bg. Това е най-бързият, евтин и с добри резултати вариант . От HGT за предни не стават. За отзад части от HGT, някоя Panda 2 или Lancia Ypsilon. Едва ли си решил да го правиш 200+ пунтото за брембота. А и при таквиа размери на дисковете и апаратите все мисля, че ще трябва друга спирачна помпа за да има ефект, което допълнително ще ти оскапи модификациите .
              Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
              Punto GT 1.4 Turbo '99
              Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex

Коментар

mr_none написа:
                Послушай колегата toko.bg. Това е най-бързият, евтин и с добри резултати вариант . От HGT за предни не стават. За отзад части от HGT, някоя Panda 2 или Lancia Ypsilon. Едва ли си решил да го правиш 200+ пунтото за брембота. А и при таквиа размери на дисковете и апаратите все мисля, че ще трябва друга спирачна помпа за да има ефект, което допълнително ще ти оскапи модификациите .
                А един колега ми предложи дискове с челюсти от 1.4 GT?

Коментар

Предни стават, задни не . Поне при версията с ABS, но тя разликата трябва да е при главината с лагера не в челюстите и шнекелите, така че трябва да няма проблеми.
                  Punto GT 1.4 Turbo '99

Коментар

Здравейте, дали мога да попитам нещо свързано с въпроса.. И аз имам пунто мк1 1.2 16В отпред е с 257 мм дискове, отзад е с барабани. От купето ми останаха чисто нови задни дискове и накладки с апаратите, ама понеже много бързо го дадох за скрап няма нищо другоКаква е хамалогията да сложа дисковете отзад на пунтото и освен нови спирачни маркучи какво трябва да се вземе още? колата няма АБС. Мерси предварително. Ако има и някоя тема със снимков материал ще съм благодарен.

Коментар

Insane написа:
                      Здравейте, дали мога да попитам нещо свързано с въпроса.. И аз имам пунто мк1 1.2 16В отпред е с 257 мм дискове, отзад е с барабани. От купето ми останаха чисто нови задни дискове и накладки с апаратите, ама понеже много бързо го дадох за скрап няма нищо другоКаква е хамалогията да сложа дисковете отзад на пунтото и освен нови спирачни маркучи какво трябва да се вземе още? колата няма АБС. Мерси предварително. Ако има и някоя тема със снимков материал ще съм благодарен.
                      Главини, шенкели, металните протектори за дисковете и жила за ръчната .
                      Punto GT 1.4 Turbo '99

Коментар

Insane написа:
                        Имам цял заден мост от пунто Гт за дискови спориачаки барабар с апаратите лагери главиви , всичко казачш го към маркучите и жилата и караш даже и с жилата може
                        Power Under Pressure

Коментар

Working...
                        X