Колеги,искам да подобря спирачната ми система,хем защото моите спирачки вече издават багажа,хем и заради по агресивното ми шофиране Дискове от кои други модели стават на Пунтото? Колата е без АБС!Също за задните спирачки каква е "схемата"? :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto mk2 1.2 16v По-големи спирачки?
Collapse
X
-
Re: Punto mk2 1.2 16v По-големи спирачки?
chenchy написа:Колеги,искам да подобря спирачната ми система,хем защото моите спирачки вече издават багажа,хем и заради по агресивното ми шофиране Дискове от кои други модели стават на Пунтото? Колата е без АБС!Също за задните спирачки каква е "схемата"? :D>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Re: Punto mk2 1.2 16v По-големи спирачки?
Fiat_Punto11 написа:chenchy написа:Колеги,искам да подобря спирачната ми система,хем защото моите спирачки вече издават багажа,хем и заради по агресивното ми шофиране Дискове от кои други модели стават на Пунтото? Колата е без АБС!Също за задните спирачки каква е "схемата"? :D
Коментар
-
Послушай колегата toko.bg. Това е най-бързият, евтин и с добри резултати вариант . От HGT за предни не стават. За отзад части от HGT, някоя Panda 2 или Lancia Ypsilon. Едва ли си решил да го правиш 200+ пунтото за брембота. А и при таквиа размери на дисковете и апаратите все мисля, че ще трябва друга спирачна помпа за да има ефект, което допълнително ще ти оскапи модификациите .Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
Punto GT 1.4 Turbo '99
Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex
Коментар
-
mr_none написа:Послушай колегата toko.bg. Това е най-бързият, евтин и с добри резултати вариант . От HGT за предни не стават. За отзад части от HGT, някоя Panda 2 или Lancia Ypsilon. Едва ли си решил да го правиш 200+ пунтото за брембота. А и при таквиа размери на дисковете и апаратите все мисля, че ще трябва друга спирачна помпа за да има ефект, което допълнително ще ти оскапи модификациите .
Коментар
-
Здравейте, дали мога да попитам нещо свързано с въпроса.. И аз имам пунто мк1 1.2 16В отпред е с 257 мм дискове, отзад е с барабани. От купето ми останаха чисто нови задни дискове и накладки с апаратите, ама понеже много бързо го дадох за скрап няма нищо другоКаква е хамалогията да сложа дисковете отзад на пунтото и освен нови спирачни маркучи какво трябва да се вземе още? колата няма АБС. Мерси предварително. Ако има и някоя тема със снимков материал ще съм благодарен.
Коментар
-
Insane написа:Здравейте, дали мога да попитам нещо свързано с въпроса.. И аз имам пунто мк1 1.2 16В отпред е с 257 мм дискове, отзад е с барабани. От купето ми останаха чисто нови задни дискове и накладки с апаратите, ама понеже много бързо го дадох за скрап няма нищо другоКаква е хамалогията да сложа дисковете отзад на пунтото и освен нови спирачни маркучи какво трябва да се вземе още? колата няма АБС. Мерси предварително. Ако има и някоя тема със снимков материал ще съм благодарен.Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
Punto GT 1.4 Turbo '99
Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex
Коментар
-
Insane написа:Здравейте, дали мога да попитам нещо свързано с въпроса.. И аз имам пунто мк1 1.2 16В отпред е с 257 мм дискове, отзад е с барабани. От купето ми останаха чисто нови задни дискове и накладки с апаратите, ама понеже много бързо го дадох за скрап няма нищо другоКаква е хамалогията да сложа дисковете отзад на пунтото и освен нови спирачни маркучи какво трябва да се вземе още? колата няма АБС. Мерси предварително. Ако има и някоя тема със снимков материал ще съм благодарен.Power Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар