Момчета имам едни вежди и един сенник, които искам да поставя, но не знам с какво. Препоръчаха (и съответно пробвах) полиоретанов силикон, който обаче много бавно стягаше и съответно не ми вършеше работа, тъй като трябваше да държа веждите сигурно няколко часа докато стегне. Трябва ми нещо, което да стяга бързо и да е читаво. И да попитам дали ще може и сенника да го лепна, че не ми се дупчи колата (някой ми разправяше да залепя първо хартиено тиксо и върху него да действам за да не прецакам боята, но дали това е така не знам).Ако някой има няк’ва идея с какво, и как да свърша работа, нека сподели!!! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поставяне на вежди и сенник (антикрило)
Collapse
X
-
pi4_s_bravo написа:Лепят се точно с полиуретанов силикон- почистваш с корселин първо ,нанасяш лепилото ,притискаш детайла да легне както трябва и лепиш хубаво с хартиено тиксо залепения детайл за колата . Стяга за около 2-3 часа при сегашните температури.
Коментар
-
goro71 написа:С хартиеното тиксо облепяш детайла ОТГОРЕ за да се задържи и в началото докато е не е стегнал полиуретановия силикон придържаш с ръка около 15-20 мин.
Коментар
-
fiat_na_kvadrat написа:Лепих с тиксо, но явно напрежението е голямо и се отлепя - трябва да го държа, а 2-3 часа не го виждам как ще стане. А за сенника ще стане ли със силикона и хартиеното тиксо отдолу?Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
nikolce написа:Колега виж тази тема.
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:fiat_na_kvadrat написа:Лепих с тиксо, но явно напрежението е голямо и се отлепя - трябва да го държа, а 2-3 часа не го виждам как ще стане. А за сенника ще стане ли със силикона и хартиеното тиксо отдолу?
Коментар
-
nikolce написа:fiat_na_kvadrat написа:Колега темата я прочетох, но така и не разбрах кое е по-по-най :D . В смисъл ти кое конкретно лепило използва и доволен ли си от него?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар