та искам да си сложа на колата спортно гърне който да изкарва плътен звук като модел съм се ориентирал http://shopix.bg/img/products/orig/3...1616890285.jpg желателно е да има и заглушител като финанси сами си заделил 100 лева , ще е някакво пазарско на какво фи трябва да е тръбата и как стоят нещата при монтажа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
brava 1.6 спортно гърне
Collapse
X
-
Ако не искаш да ти гръмне главата от тия спортни гърнета си търси най добре втора ръка оригинално гърне на марката "Ремус". Много добър звук се постига, а и може да се кара извънградско.Монтажа като отидеш в някой сервиз за гърнета ще ти го монтират както искаш, стига да не вземеш голямо гърне, което не може да се събере отзадpunto HGT
Коментар
-
с по голям от 55 мм накраиник не взимаи слага се трудно а и ефекта се губи донякаде моето е 55 и стана само с един диаметър по голям преходник демек по дебела тръба звука е плътен и при скорост от 100 км почти не се чува обаче си запази средното гърне и резонатора звука остава по плътен и не дразни при продължително каране това е гърнето за което говоря около 80 лв е в момента на илиенци в top speed https://www.google.bg/search?client=...88%3B733%3B550
Коментар
-
Страшен линк благодаря много, онова в синьо и оранжево мисля че ще свърши перфектно работа, тъкмо съм на тая вълна в момента Към Колегата с тунинг желанието, защо просто не треснеш две дупки с пирон някъде по генерацията ефекта ще е същия от към шум и няма да си скопиш колата . Приеми го като съвет от мен карай си с нормалното гърне и си слушай музика в колата, с гърне бегачка няма да стане, най много някой да те набие че си му събудил детето.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Страшен линк благодаря много, онова в синьо и оранжево мисля че ще свърши перфектно работа, тъкмо съм на тая вълна в момента Към Колегата с тунинг желанието, защо просто не треснеш две дупки с пирон някъде по генерацията ефекта ще е същия от към шум и няма да си скопиш колата . Приеми го като съвет от мен карай си с нормалното гърне и си слушай музика в колата, с гърне бегачка няма да стане, най много някой да те набие че си му събудил детето.Fiat Brava ELX 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар