Здравейте колеги искам да попитам дали някой го е играл това хоро или да ми кажете някакво мнение , по-добре ли е с него по-зле ли е става въпрос ако си го карам леко както преди извънградско дали ще ми свали разхода , и ако може да ми дадете съвет къде да го монтирам , абе общо взето давайте съвети и мнения
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно чип-тунинг Fiat Stilo JTD
Collapse
X
-
+1 от мен за питането. Преди време говорих с един майстор на чип тунинг от София и ми каза, че разхода при всички положения няма да се качи!..., но най-добре да каже някой изпробвал вече.Fiat Stilo 115 h.p. 2004
Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.
-
Това е JTD просто REMAP кви чипове ви гонят ... И ги сънувате :D Промяна на горивните таблици , и впръскване на гориво милисекунди на инжекторите ... И надуване на турбото (което му скъсява живота) Чипосване , та чипосване ... ( на крактко промяна на данни в КОМПА ) Чипосването е при каручки при които не може да се променят данни в компа и се замества оригиналния чип с друг готов чип с вкарани данни ... ( с риск играчка плачка и да си купиш нов комп ако не се знае кво се прави)>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
g3ncho написа:Е добре де щом не се слага чип а само се променя нещо по софтуера заслужава ли си за това нещо да се дадът около 200-300 лева ?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар