Здравейте колеги, днес както си шофирах безгрижно и видях една стара ладичка, която имаше жълти халогени и ми мина през ума какво ще стане ако ги направя и моите жълти. Набързо отидох до магазина взех си фолио. Имаше 3 нюанса на жълтото и взех от всеки по малко. И така се започна.Първо мислих, че ще се размина без сваляне на бронята, защото се отвиха двете видии на гривните, но дотам. Всичко водеше до сваляне на бронята и както си нямах работа викам си защо пък не, хем ще си е напасна както на мен ми харесва и се започна. :D Тук вече се вижда свалена бронятаСега вече беше много по-лесно да ги извадя. И набързо се получи това.Крайния резултат ми допадна. В началото си мислих, че ще се набива много на очи , но се оказа, че не е така поне за мен де. :D На тъмно светят супер, може би само една идея по-слабо, защото все пак фолиото сигурно спира малко. Фолиото е трансперантно и самозалепващо и с помоща на топъл въздух се разтегля и приляга много добре по гънките.Имам едно питане към вас колеги. Като цяло забелязвам, че доста си загряват халогените и имам съмнения, че ще го прегорят на фолиото, но няма нищо важното ми беше да пробвам. Та сега въпроса ми е може ли заради фолиото да се спукат евентуално халогените. Един вид фолиото да пречи на отгряването им.Благодаря ви предварително Поздрави Илко
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ретро стил - Жълти халогени
Collapse
X
-
Колега супер се е получило, винаги съм искал жълти халогени и много ми харесва как е станало.Обаче аз като взех бравото беше със счупени халогени и понеже да дам 60-100лв за халогени според мен си е чист обир, си ги направих малко хоум мейд мойте:Имах син плексиглас бащами ми го изряза и го залепих със силикон за рамката на халогена, след това между стъклото и самия халоген и стъклото сложих уплътняваща лента и я изолирах със силикон да не влиза влага и се получи това:Светллината след като премине през синьото стъкло става бяла:Мислех че няма да изкара много и плексигласа ще се стопи, обаче вече 4 месеца не мръднал а си ги пускам доста често.Надявам се че няма проблем, че пиша за мойте халогени в твоята тема.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар