Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тунинг на Фиат Пунто 1.9 ЙТД

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тунинг на Фиат Пунто 1.9 ЙТД

Здравейте колеги имам пунто 1.9 ЖТД 2002г с 5 врати върви като самолет но сякаш ми се иска повече и съм решил да направя нещо по въпроса но не съм запознат кои знае колко с двигатели ако някои има съвет или мнение по въпроса ще съм ви благодарен

колега едно ремапче му направи
    брава jtd 100 01.

Коментар

някои колега пробвал ли е да надуе обема на въздух в турбината да се увеличат атмосферите възможно ли е и какви са ползите ?

Коментар

Без ремап е безмислено.
        FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

направих го Мощност 120кс при 3590 1мин ,въртящ момент 262 Нм при 1410 1мин но имам един познат които ми вкарва някъф филм за надуване на турбото

Коментар

колега колко и кога да надува турбото се коригира в софтуера упражляващ двигатела който се сваля от екуто,така нареченият ремап.
            брава jtd 100 01.

Коментар

anonimenuser87 написа:
              направих го Мощност 120кс при 3590 1мин ,въртящ момент 262 Нм при 1410 1мин но имам един познат които ми вкарва някъф филм за надуване на турбото
              ти конете за нищо ги нямаш каква е формулата за изчисление да сметна и мойте?
              Bravo 1.9d 97г

Коментар

nsn написа:
                anonimenuser87 написа:
                ти конете за нищо ги нямаш каква е формулата за изчисление да сметна и мойте?
                Теоремата на Гьотере знаеш ли е? Така се изчисляват коне.Колега извинявай за въпроса ама на това аиродинамично кубче 120коня няма ли да му дойдат в повече?
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Що бе Слави ? HGT е 131 к.с. на същото кубче
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И пак си е айродинамично кубче, а и знаеш какава е разликата в спирачките предполагам, мисля че ХГТ -то е с по големи спирачки.
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Според axm-auto има HGT с предни вент. дискове 284х22 и 257х22.На 1.9 JTD са 257х20
                      Fiat Punto 1.9 JTD 85hp 2002г.

Коментар

не разбирам от аеродинамика но ме предупредиха за спирането и мисля по въпроса но за сега няма да се засилвам толкова че да се чудя как да спирам защото кинтите се оказаха дифицит а конете в краина сметка са 118 след малка корекция

Коментар

Working...
                        X