колеги тези джанти дали ще станат на бравото 1.8 16 в дали ще ми опират някъде и колко ще ми скочи разхода в момента съм с 15 тези са 17 казаха ми максимум 1 л/100 км джантите като марка са ми непознати незнам дали си струват парите иначе са запазени http://avtochasti.cars.bg/f84234
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос за джанти на фиат браво
Collapse
X
-
Няма да станат ... 4x100 са !Фиатките са 4х98 с раздвижени болтове може да станат... Тва са за Опел или WV ... 4x100 вероятно и централния им отвор е друг ще трябва да се сложат втулки за фиат. От зад може и да опират , ще ти трябва дистанциращ фланец. Ама не е сигорно и за опред как ще е при пълен завой ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
nonamecrew написа:аз карам с 4х100 без раздвижни болтове .. ако имат втулки (и да нямат ще си купиш) няма да имаш проблеми>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:Няма да станат ... 4x100 са !Фиатките са 4х98 с раздвижени болтове може да станат... Тва са за Опел или WV ... 4x100 вероятно и централния им отвор е друг ще трябва да се сложат втулки за фиат. От зад може и да опират , ще ти трябва дистанциращ фланец. Ама не е сигорно и за опред как ще е при пълен завой ...Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар