Здравейте , колеги! Имам Bravo 1.6 16v ( 97 година) и искам да му вкарам малко свежест с прагчета отстрани и добавка към бронята отпред,отзад.Може ли да дадете някакви идеи какви да са праговете или откъде да бъдат закупени , тъй като съм малко нов в бранша
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тунинг (прагове и т.н.)
Collapse
X
-
Re: Тунинг (прагове и т.н.)
VictorStamenow написа:Здравейте , колеги! Имам Bravo 1.6 16v ( 97 година) и искам да му вкарам малко свежест с прагчета отстрани и добавка към бронята отпред,отзад.Може ли да дадете някакви идеи какви да са праговете или откъде да бъдат закупени , тъй като съм малко нов в браншаFiat Tipo
Corsa b комби !
-
Колкото и добре да са направени праговете и броните от стъклопласт не могат да са като оригинално направените от пластмаса.Ето едно предложение:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...highlight=Аз слагах на мойто такива и става много лесно.Пасват идеално,а и според мен стоят доста по-добре от импровизацийте(това е лично мнение)Имат и друго предимство - при удар стъклопаствите се чупят лесно,докато пластмасовите първо че са по-здрави и второ се огъват при напън.
Коментар
-
danskich написа:Здравейте, може ли някакви координати на RacerGT, искам да ми направи прагове за Стило 3 врати! Благодаря предварително!Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Re: прагове от HGT
kalinko23 написа:ЗДР колеги. може ли някои да ми даде съвет как да постажя прагове от HGT на 1.6 16w. благодаря предварително!!!Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
Е добре де няма ли някой тенекиджия да ти ги направи като хората, то не е само да ги сложиш, трябва фугите да се китната, да се боядисат и и да се прелеят. Иначе ще стоят като пластмасов спойлер на бяла лада. Сори че ти пиша така ама по добре не съсипвай праговете ако няма да го правиш като хората.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
kalinko23 написа:аз мислех да ги сложа само да ги позакрепq после като q боqдисват да ги направqт като хората. нqма проблеми все пак за това питам 6тото не разбирамКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар