Здравейте колеги отскоро съм собственик на пунто мк2 1.9 jtd.Въпросът ми е може ли да му сложа 17 цола джанта.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
17 цола на пунто мк2
Collapse
X
-
Re: 17 цола на пунто мк2
didich написа:markov78 написа:Здравейте колеги отскоро съм собственик на пунто мк2 1.9 jtd.Въпросът ми е може ли да му сложа 17 цола джанта.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:didich написа:markov78 написа:Здравейте колеги отскоро съм собственик на пунто мк2 1.9 jtd.Въпросът ми е може ли да му сложа 17 цола джанта.punto HGT
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:Иии по дълги болтове Но те за ляти джанти вигани са по дълги , но се пак + 5 мм заради фланецаpunto HGT
Коментар
-
колега ако неговите джанти са стоманени оригиналните , няма шанс да качи с тея болтове ляти джанти плюс фланци даже ... Ако му е мил живота и колата Смисал че оригиналта джанта е тънка и болта е по къс с идеята да не опирва в барабана от зад , щото ляти джанти са по дебели.Това ти е ясно просто го отбелязвм ... Понеже аз преминавах от 13 към 15 ... и точно се чудех гумажията ми каза че поне 10 навивки трябв да прави секи болт. Даже тея оригиналните ги слагах бая зорно., след тва се орасих 32 лева за по дълги ... И един въпрос към колегата с кви гуми мисли да ги кара тея 17 ? 205 ,210,215 ? Доста ще стане тромава към ускорение но повярвай ми адски стабилна в завоите>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
JTD-то като гледам излиза с 185/60/14, значи според мен оптималния размер трябва да е 195/40, ако 205/40 не му опират ще бъде по добре, а иначе ако иска да си запази максимално близо диаметъра спрямо оригиналните ще трябва да търси 205/35, а те май са доста редки като размер или по скоро ако ги намери ще струват колкото 3 комплекта джанти п.п. а аз си мислех, че дизелчето излиза с 15" от завода, а то било с 14"punto HGT
Коментар
-
pecata написа:Дори да се запази диаметъра колата пак ще си стане тромава,защото ще е с по-тежки джанти с по-тежки гуми.punto HGT
Коментар
-
извинявам се че пиша в темата на колегата изпадат ми едни джанти и поне не разбирам от размерите им искам да попитам дали стават за фиат браво 1.8 джантите са 17 7J ЕТ 35 имам предвид да станат без да преправям нищо един приател кара с 17 и му опираше в задните калници но тои е с спортно окачване и е доста нисък и беше подвил ръба на калника навътре
Коментар
-
didich написа:pecata написа:Дори да се запази диаметъра колата пак ще си стане тромава,защото ще е с по-тежки джанти с по-тежки гуми.dEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар