BOIT написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за тунинга въобще...
Collapse
X
-
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
-
ФЕРАРИСТ написа:BOIT написа:Абе хора я се съвземете бе какви са тия глупости "метанова уредба на турбо кола " спрете се малко писна ми да чета за чипове и ремуси и некви коне невъзможни Не можете ли да разберете , че от семейните коли бегачки няма да станат , кви валове какви глупости чета и не мога да повярвам как ви ги раждат главите и какво като ги направите по-бързи тия коли вие сегашните си кочини не можете да карате на 100% а искате по-бързи я се успокойте
Коментар
-
gad3n написа:а на kelesha вектрата не държи ли 280
Коментар
-
да има голяма разлика м/у вдига и държи тези километри. искам да попитам на колко хиляди се сменят оригиналните ремъци,и катализатор? ако има хора от Плевен,да препоръчат някой добър майстор, който разбира от Фиати :D , ако махна катализатора, колата дали ще върви повече? в смисъл като ускорение, дали ще дърпа повече?
Коментар
-
beer написа:ФЕРАРИСТ написа:BOIT написа:Абе хора я се съвземете бе какви са тия глупости "метанова уредба на турбо кола " спрете се малко писна ми да чета за чипове и ремуси и некви коне невъзможни Не можете ли да разберете , че от семейните коли бегачки няма да станат , кви валове какви глупости чета и не мога да повярвам как ви ги раждат главите и какво като ги направите по-бързи тия коли вие сегашните си кочини не можете да карате на 100% а искате по-бързи я се успокойтеAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
beer написа:ФЕРАРИСТ написа:BOIT написа:............
Коментар
-
Ми от 2.4 атмосферен двг в Формула 1 вадят 800 коня, хем имат редица ограничения, ако си мислиш че от 2.6 с турбо и всичките му бустери, електроники и всичко което може да се сложи за допълнителна мощност не могат да се истискат не 400, а И повече к.с......На Божурище се е пускал, нямам инфо как и по какъв начин, километрите му ги е засичало Порше, неговия километраж мисля че е само до 260....Караме заедно в картинг шампионата на КлубФ1, ако влезеш http://clubf1.net/forums/index.php?showforum=11 тук, и питаш "Верно ли че http://clubf1.net/forums/index.php?showuser=3777 тоя така и така, или дали изобщо е възможно, ще получиш отговор от хора който са мисля доста по запознати с това, тъй като там свидетелите и очевидците са повече.....Но все пак всеки е свободен да си има мнението...Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Мда, найстина не споменах, но мисля че чисто и просто би трябвало да се подразбере все пак.....турбото той си го е слагал, има една сюрия смесители и прочее там джаджи, изобщо не е чак толкова внушително че вдига такава скорост, а факта че като я видиш отвън(че и вътре като седнеш), колата е такава изгнила кочина на пръв поглед, че трудно човек може да си представи че това може и 120 да вдигне...Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Е той е надул двигателя - ясно, обаче ако колата е изгнила кочина - с тия 300км/ч най-много до орландовци да стигне.... не че не е възможно да надуеш яко двигател, но зада не се убиеш трябва да направиш толкова много модификации, че по- добре си купи спортна кола, която си е правена за такива скорости и натоварвания.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар