Здравейте, колеги. Ровя из форуми и не се ориентирам, някой може ли да ме насочи към теми/материали за турбиниране на Fiat Coupe 2.0 16v? Завършени проекти, контакти и т.н. Благодаря предварително. Предполагам се получава турбинирането на този двигател.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Coupe 2.0 16v турбиниране?
Collapse
X
-
Ми...не виждам такава тема. Става дума за купе 2.0 атмосферно 4 цилиндъра. Мисля си дали да доплатя и да го бартеросам за турбо...ама тогава ще искам 2.0 20v, нова газова и т.н. А пък си харесвам колата, пазена е. Прекрасен модел. Върви си добре, ама скоростите малко късички ми идват. Мисля си дали да не сложа една турбина/бутала и т.н. + скоростна кутия от турбо (ако намеря 6-степенна от 20v, още по-добре). И ми се ще да обменя информация с някой, който вече го е правил. Предполагам има такива хора.Into the fire with your soul!
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=16612Прочети тази тема.Тук е нагласен двигател като твоя,но в друго купе (типо).Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Re: Coupe 2.0 16v турбиниране?
ruiniel написа:теми/материали за турбиниране на Fiat Coupe 2.0 16v? Завършени проекти, контакти и т.н.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар