Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

карбоново фолио !!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги, в закона е записано до 30% от площта на колата може да е с цвят, различен от този в талона. А колкото до полицаите - хвърляйте "закон и правилник за движение по пътищата" в жабката и като ви се праят на интересни им го показвате и им натривате носовете. Трябва да си знаем правата, и да си ги отстояваме.
    Punto mk2 1.9jtd HLX

Коментар

а как ще го убедиш колко квадрата е цялата кола? то не е човек да се разберете то полицаи, лице на кръг дали може да намери пък на неправилни форми абсурд.и пак сме в началото.
      Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
      Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

andrey_velikov написа:
        Колеги, в закона е записано до 30% от площта на колата може да е с цвят, различен от този в талона. А колкото до полицаите - хвърляйте "закон и правилник за движение по пътищата" в жабката и като ви се праят на интересни им го показвате и им натривате носовете. Трябва да си знаем правата, и да си ги отстояваме.
        Колега, покажи ми къде точно в закона го пише това. Цитирай члена или алинеята в която е записано това за 30%.
        Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Чел съм подобни теми и много често се среща това за тези 30%. Предполагам, че за капака и за тавана по отделно не би трябвало да има проблем. Но и капака, и тавана ако за с фолио може и да е проблем.

Коментар

По принцип отзад колата трябва е в цвета по талон, иначе при снимка отзад, сее едно е др кола, мен са ме връщали от преглед заради др цвят на задния капак, за покрива мисля няма да има проблем
            ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

Цвета на моята кола е тъмно син по документи. Капака на багажника ми е сив, а на покрива имам черно карбоново фолио от 2 години насам и не са ми правили проблем до сега.
              1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
              2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP

Коментар

Working...
              X