Ако си залепя на капака и на тавана.. проблем ли ще е ??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
карбоново фолио !!
Collapse
X
-
Колега доста изписано има из интернет за това с полицията, и колкото и да съм прочел все още е 50 на 50. Май никой не може да каже точно. за това съм решил, като видя следващия път КАТ, да спра и да питам катаджиите, а ако и те не могат да отговорят, ще направя запитване до КАТ. Ако ти се занимава може и ти да направиш запитване, тамън ще имаме и съвети от различни места.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
sa6obravoto написа:Колега доста изписано има из интернет за това с полицията, и колкото и да съм прочел все още е 50 на 50. Май никой не може да каже точно. за това съм решил, като видя следващия път КАТ, да спра и да питам катаджиите, а ако и те не могат да отговорят, ще направя запитване до КАТ. Ако ти се занимава може и ти да направиш запитване, тамън ще имаме и съвети от различни места.
Коментар
-
При мен на старата кола бях направил 2 бели ленти успоредни по дължината на колата. Мен никога не са ми правили проблем за тях, обаче видеха ли баща ми с нея всеки път го спираха и предупреждаваха да ги махне . На мен един единсвен път ми мрънкаха КАТ-аджийте, но това беше, като спрях до тях с усилена музика на паркинга на Била . Така че е според зависи на какъв ще попаднеш. Според мен, като си се навил да слагаш слагай, а ако ти правят проблем най-учтиво ще им заявиш, че ще го свалиш. Нали и бездруго ти са за пребоядисване тавана и капака.Fiat Brava TD100
Коментар
-
Това с процентите за цвета е доста относително, си мисля аз. Това какъв цвят се води http://www.carsbulgaria.com/vw-polo-1327Fiat Bravo 11'97
1.4 12V A/C
Коментар
-
rudiem написа:Това с процентите за цвета е доста относително, си мисля аз. Това какъв цвят се води http://www.carsbulgaria.com/vw-polo-1327Fiat Brava TD100
Коментар
-
maksim_georgiew написа:Днес се видях със един приятел, който работи в тунинг сервиз в Търново.. там лепят най-вече карбоново фолио.. Та... попитах го дали ще е проблем пред полицаите и той ми каза, че няма абсолютно никакъв проблемuno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар