Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат с джанти 9J ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги като ви чета постовете и се чудя как ги карате тея коли, че ви опират аз не знам какво трябва да кажа Pecata, загъни ръба на калника нагоре и ще спре да ти опира, аз не мога да загъна моя по друга причина и за това ми опира отзад и то само при извън градско каране като минавам по неравности на пътя
    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Joro написа:
      Това означава че има нещо криво по ламарините. По малко вероятно е да е от окачването. То по скоро би мръднало назад.
      Един майстор ми каза ,че щял да ми разхлаби бронята и да я набутал на пред ли нещо такова.. ( колата не е удряна - Поне от мен ) !
      Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
      Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Ibiza написа:
        Joro написа:
        Това означава че има нещо криво по ламарините. По малко вероятно е да е от окачването. То по скоро би мръднало назад.
        Един майстор ми каза ,че щял да ми разхлаби бронята и да я набутал на пред ли нещо такова.. ( колата не е удряна - Поне от мен ) !
        Абе колега ти не можеш ли да я набуташ напред, майстора ще иска пари Значи, бронята няма как да я набуташ на никъде ако е криво, тя е хваната с два болта горе и 4 долу, бронята ляга на точно определено място и няма шаване и не виждам какво те притеснява това, гумата ще си опили пластмасата и всичко ще е ок Проблема е когато почне да опира във вежди, щото реже гумите, а с какъв размер гуми караш ?

Коментар

Колега стабилно си опира на някои ляв завой може да сваля бронята ! :D майстора е мои човек и пари нема да ми иска . 185/65 зимни ( ако има значение )
          Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Това не са ли много дебели гуми за него ? Аз мисля, че на 185/65/14 беше максималното което няма да опира при 14-ка джанта, аз карам с 185/60/14 зимни.

Коментар

Братле ако си със 185/65/15 е страшно голям размер това и е нормално да опира Ако са 185/65/14 не трябва да опира, ама ти казвам, че на бронята няма какво да и наместваш, само тази година съм я свалял 3 пъти, тя опира отпред в гредата и болтовете се хващат на точно място няма шанс да я изместиш на никъде, ако не ми вярваш опитай и после сподели дали си я оправил :D

Коментар

мда ще пробвам и ще споделя какво се е случило а ако не напролет като махна тия зимните ще сложим летните те са ниско профилни или нещо такова се водят.. хах 185/55/15 мисля че със тях няма да опира иначе задницата се получи много готино с фланците .
                Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Ibiza написа:
                  мда ще пробвам и ще споделя какво се е случило а ако не напролет като махна тия зимните ще сложим летните те са ниско профилни или нещо такова се водят.. хах 185/55/15 мисля че със тях няма да опира иначе задницата се получи много готино с фланците .
                  Всичко зависи от офсета на джантата(ЕТ), аз първо като купих джантите, двете бях с 205/50/15, другите две със 195/50/15 и бях сложил 205 отзад и стана много ефектно, ама за жалост гумите бяха колко да се каже че има Може да влезеш в гаража ми да видиш :P

Коментар

Working...
                  X