Колеги като ви чета постовете и се чудя как ги карате тея коли, че ви опират аз не знам какво трябва да кажа Pecata, загъни ръба на калника нагоре и ще спре да ти опира, аз не мога да загъна моя по друга причина и за това ми опира отзад и то само при извън градско каране като минавам по неравности на пътя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат с джанти 9J ?
Collapse
X
-
Joro написа:Това означава че има нещо криво по ламарините. По малко вероятно е да е от окачването. То по скоро би мръднало назад.Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Ibiza написа:Joro написа:Това означава че има нещо криво по ламарините. По малко вероятно е да е от окачването. То по скоро би мръднало назад.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Братле ако си със 185/65/15 е страшно голям размер това и е нормално да опира Ако са 185/65/14 не трябва да опира, ама ти казвам, че на бронята няма какво да и наместваш, само тази година съм я свалял 3 пъти, тя опира отпред в гредата и болтовете се хващат на точно място няма шанс да я изместиш на никъде, ако не ми вярваш опитай и после сподели дали си я оправил :DТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
мда ще пробвам и ще споделя какво се е случило а ако не напролет като махна тия зимните ще сложим летните те са ниско профилни или нещо такова се водят.. хах 185/55/15 мисля че със тях няма да опира иначе задницата се получи много готино с фланците .Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Ibiza написа:мда ще пробвам и ще споделя какво се е случило а ако не напролет като махна тия зимните ще сложим летните те са ниско профилни или нещо такова се водят.. хах 185/55/15 мисля че със тях няма да опира иначе задницата се получи много готино с фланците .Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар