Става въпрос за това:http://www.technopolis.bg/big_prod.p...чентото се сдоби с нов "джангър" Какво ще кажете ? Засега кара само на предните 2 говорителя (оригинални на фиат 2х18W RMS) + 2 тонколони (1 тонколона и един говорител) отзад в багажника с големина на средностатистическа бас каса, говорителя е 80W, тонколоната е 3 канална общо 180 ... Баса е почти перфектен, с някои настройки на еквалайзера се чуват и другите честоти П.П. Така ще е само докато се сдобием с елипси, но засега Pioneer-чето малко скъпичко и трябва да се поизчака
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде и аз да се похваля ...
Collapse
X
-
Браво! Честито! Нали знаеш, че принципно най-некачественото звено в една озвучителна система са говорителите - т.е. имат много голямо влияние върху звуковата картина. Не схванах много добре конфигурацията ти, но доколкото разбирам, ще слагаш допълнителни говорители. Е, накратко - не се скъпи за тях, вземи нещо качествено, за да се насладиш на качествата на новата свирка. Иначе, ако искаш бас - решението ти е туба (вграждането на качествен нискочестотен говорител може да ти излезе по-скъпо, пък и не знам дали ще намериш подходящо място).P.S. Хайде, пък като пак дойдеш в София може да ти драсна някоя от специалните ми компилации. Yellow_Flash_Colorz_PDT_08ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
-
Pecho написа:Браво! Честито! Нали знаеш, че принципно най-некачественото звено в една озвучителна система са говорителите - т.е. имат много голямо влияние върху звуковата картина. Не схванах много добре конфигурацията ти, но доколкото разбирам, ще слагаш допълнителни говорители. Е, накратко - не се скъпи за тях, вземи нещо качествено, за да се насладиш на качествата на новата свирка. Иначе, ако искаш бас - решението ти е туба (вграждането на качествен нискочестотен говорител може да ти излезе по-скъпо, пък и не знам дали ще намериш подходящо място).P.S. Хайде, пък като пак дойдеш в София може да ти драсна някоя от специалните ми компилации. Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар