Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на дроселна клапа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна на дроселна клапа

Добър вечер, искам да попитам дали е възможно да се сложи на стило 1.6 дросел от 1.8 или 2.4? :

Re: Смяна на дроселна клапа

Seven7 написа:
    Добър вечер, искам да попитам дали е възможно да се сложи на стило 1.6 дросел от 1.8 или 2.4? :
    миииииии или си праиш някъф преходник и я напасваш или си пасва и я сменяш , въпрос на размери. Питане и мерене му е майката
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

с каква цел е? ако си тръгнал да тунинговаш, то това е едно от последните неща
      '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Ми защото без това трябва да си сменям дросела и ми дадоха идеята да сложа от 2.4 и щяла да отпаря. Но не съм сигурен дали ще стане и реших да се допитам до вас. Иначе за тунинга колата ми ес абарт пакет. :D

Коментар

Seven7 написа:
          Ми защото без това трябва да си сменям дросела и ми дадоха идеята да сложа от 2.4 и щяла да отпаря. Но не съм сигурен дали ще стане и реших да се допитам до вас. Иначе за тунинга колата ми ес абарт пакет. :D
          Mmmmmmmm става става вдига катърите По голям дросел , ама ще тряат и по големи инжектори ... или пренастроика на времената (РЕМАП) щото като вкараш повече въздух ще трябва и повече гориво
          >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
          X