Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на Двигател.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз мислех да слагам 2.0 16V ама то не е само мотор и скорости.Доста други неща има още които трябва да се подменят.Има в мобиле и карс доста ударени купета от които може да се вземе всичко.
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
      И аз мислех да слагам 2.0 16V ама то не е само мотор и скорости.Доста други неща има още които трябва да се подменят.Има в мобиле и карс доста ударени купета от които може да се вземе всичко.
      и какво толкова се сменя мотор скорости и компютър и колата тръгва обясни ?
      leave something of the happiness you bring

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
        pecata написа:
        Барабар с кутията от донора трябват и полуоски,шенкели спирачки,пружини,амортесиори.Тоя мотор е по тежък от 1.4. Тия работи и те пари струват.Водният радиатор едва ли е като на 1.4,не едва ли,ами си е различен.Сервото и спирачната помпа и те са други.Не е чааак толкова просто,иска си познания,пари и най-добре цяла кола донор.С самата инсталация също е филм.
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
          Bravo 1.9 JTD написа:
          pecata написа:
          Барабар с кутията от донора трябват и полуоски,шенкели спирачки,пружини,амортесиори.Тоя мотор е по тежък от 1.4. Тия работи и те пари струват.Водният радиатор едва ли е като на 1.4,не едва ли,ами си е различен.Сервото и спирачната помпа и те са други.Не е чааак толкова просто,иска си познания,пари и най-добре цяла кола донор.С самата инсталация също е филм.
          Съгласен съм с теб ! И аз в началото си мислех ,че е лесно , но както каза ти има много работи които трябва да се сменят за да стане като тръгна с ряз и всичко да се разглоби на пътя :D Искам да ви питам нещо друго и аз като други от форума се интересувам да си сменя таблото ! Обаче мойто е аналогово без оборотомера ще покажа снимки какво е и какво искам да ми кажете ще стане ли без много промени в буксите ?
          Прикачени файлове
          Punto MK2 1.2 16v 80hp HLX
          Fabbrica Italiana per Automobili di Torino

Коментар

Плазмен километраж

Целта ми е като сменя таблото да му сложа плазмен километраж Като този
            Прикачени файлове
            Punto MK2 1.2 16v 80hp HLX
            Fabbrica Italiana per Automobili di Torino

Коментар

Working...
            X