Здравейте искам да попитам нещо. Колата ми е Фиат Типо 1.4i.e. 70 к.с. Интересува ме дали мога да сложа двигател от Алфа този който е BOXER 1.7 16в. или по лесно ще ми е да взема 1.4 турбо от Фиат Уно там е сигурно ,че ще пасне
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на Двигател.
Collapse
X
-
Boxer няма да стане или поне не без доста преправяне. Може да сложиш от 1.4 турбо или 2.0 16v или дори 20v (5так) в типото.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
20v
xctr написа:Boxer няма да стане или поне не без доста преправяне. Може да сложиш от 1.4 турбо или 2.0 16v или дори 20v (5так) в типото.Punto MK2 1.2 16v 80hp HLX
Fabbrica Italiana per Automobili di Torino
Коментар
-
Re: 20v
CoupeFen написа:xctr написа:Boxer няма да стане или поне не без доста преправяне. Може да сложиш от 1.4 турбо или 2.0 16v или дори 20v (5так) в типото.leave something of the happiness you bring
Коментар
-
Re: 20v
Bravo 1.9 JTD написа:CoupeFen написа:xctr написа:Boxer няма да стане или поне не без доста преправяне. Може да сложиш от 1.4 турбо или 2.0 16v или дори 20v (5так) в типото.Punto MK2 1.2 16v 80hp HLX
Коментар
-
1.3 / 1.4
bebito^^^ написа:uBoy написа:уното е 1.3 не 1.4Punto MK2 1.2 16v 80hp HLX
Коментар
-
Уно има и 1.3 и 1.4 8 клапанови, това че номерата на двигателите са различни не означава нищо 1.4 е идентичен като на Пунто ГТ с някой малки доработки Притеснява ме че каретата и полуоските на много по-леките Уно и Пунто няма да издържат на напъна на предния кош на по-тежкото Типо има го и тоя варянт, освен да ги преместиш от по-силния мотор (при положение че стават незная) 2.0 16в. Общо взето със тоя мотор, леко пипнат ще биеш Астра ГСИ и Ауди-та до 190 коня, но просто трябва да се пипне от разбирачи а не от пишманджии. Аз лично не бих заврял 1.4 в Типо незнам що, но просто не бихleave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:Уно има и 1.3 и 1.4 8 клапанови, това че номерата на двигателите са различни не означава нищо 1.4 е идентичен като на Пунто ГТ с някой малки доработки Притеснява ме че каретата и полуоските на много по-леките Уно и Пунто няма да издържат на напъна на предния кош на по-тежкото Типо има го и тоя варянт, освен да ги преместиш от по-силния мотор (при положение че стават незная) 2.0 16в. Общо взето със тоя мотор, леко пипнат ще биеш Астра ГСИ и Ауди-та до 190 коня, но просто трябва да се пипне от разбирачи а не от пишманджии. Аз лично не бих заврял 1.4 в Типо незнам що, но просто не бихPunto MK2 1.2 16v 80hp HLX
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:ама вземи такъв мотор и го сложи в Типо какъв ти е проблема просто мисля че 1.3 или 1.4 турбото не е за тая кола все пак Браво е на платформата на Типо всичко става. Според мен Типо е по-рейсингово от бравото като визияSedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар