Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подлакътник за Fiat Brava 1.4 12v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Подлакътник за Fiat Brava 1.4 12v

Някакви съвети точно какъв е подходящ за тази кола и някакви предложения?Това е правилния раздел на темата!Модераторски екип на fiat-bg.org

Re: Подлакътник за Fiat Brava 1.4 12v

levski_goalkeeper написа:
    Някакви съвети точно какъв е подходящ за тази кола и някакви предложения?Това е правилния раздел на темата!Модераторски екип на fiat-bg.org
    Всякакви въпроси свързани с това ги има във форума просто повикай търсачката на помощ.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Е, съжалявам, че не съм уцелил точния раздел за въпроса си, знам как действа търсачката, но не ми свърши работа.

Коментар

Пробвай с думите "подлакътник от марея".
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
          Пробвай с думите "подлакътник от марея".
          Да, разгледах откритите, но не е това, което ми трябва.

Коментар

Щом това не ти харесва означава че искаш от универсалните подлакътници, които се продават във всеки магазин за Автоаксесоари.Пример:Можеш какъвто ти хареса да си сложиш стига да е от универсалните.
            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

аз малко да се обадя , че и аз не съм доволен от търсачката ни малко е объркваща ако може модераторите малко да я Ъпдейтнат да стане по лесно за търсене

Коментар

sa6obravoto написа:
                Щом това не ти харесва означава че искаш от универсалните подлакътници, които се продават във всеки магазин за Автоаксесоари.Пример:Можеш какъвто ти хареса да си сложиш стига да е от универсалните.
                Не знам с това "Щом това не ти харесва", какво точно искаш да кажеш, защото нищо не съм разглеждал до преди твоите предложения. Втория подлакътник ми допада, някакви пояснения около него?

Коментар

Имах предвид, че щом не ти върши работа ти трябва от универсалните,тези двата ти ги дадох само за пример.
                  Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

http://prikachi.com/images/461/5505461n.gif - Кои биха се хванали на това разстояние?

Коментар

Колега,най-добрият вариант е следния,отиваш в магазин за автоаксесоари,харесваш си един подлакътник на външен вид,отиваш до колата,пробваш го,ако стане стане,ако не друг.Иначе модели хиляди,мнения също.
                      Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                      Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                      ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

kal0yanch40 написа:
                        Колега,най-добрият вариант е следния,отиваш в магазин за автоаксесоари,харесваш си един подлакътник на външен вид,отиваш до колата,пробваш го,ако стане стане,ако не друг.Иначе модели хиляди,мнения също.
                        Гледам, че и ти си със същата кола, използваш ли подлакътник?

Коментар

Ето аз в мойто Браво с какъв подлакътник съм. Универсален, от магазин за авточасти си го взех

Коментар

levski_goalkeeper написа:
                            kal0yanch40 написа:
                            Гледам, че и ти си със същата кола, използваш ли подлакътник?
                            Не,аз не ползвам такива подлакътници.Но на колегата отгоре с кожата,добре се е получило.Аз ти каза,отиди в един магазин и пробвай.
                            Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                            Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                            ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

delete написа:
                              Ето аз в мойто Браво с какъв подлакътник съм. Универсален, от магазин за авточасти си го взех
                              http://tuningarea-bg.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/Photo0466.jpg - Този дали ще стане? Мисля, че е доста подобен на твоя. Можеш ли да използваш ръчната спокойно?

Коментар

Working...
                              X