Здравейте КолегиСкоро се сдобих с фиат купе 2.0 16в. атмосферен двигател.Моля за мнение по какъв начин мога да повиша мощноста.За съжаление няма много теми за този мотор и ще се радвамда споделите вашите мнение.Сериозно съм се заел да направя колата да изглежда перфектно,но така искам и да повиша мощностаПоздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Coupe 2.0 16v
Collapse
X
-
Трябва качествено портрване на главата, леко сгъстяване, и ремапване.И като се направи и генерация без катализатор и с прави гърнета ще може да се целят 170-тина коня.Ако имаш и излишни пари за валове, може и 200-тина коня да хване, може и повече но вече нещата отиват на много неизгодно финансово ниво.
Коментар
-
ici написа:Трябва качествено портрване на главата, леко сгъстяване, и ремапване.И като се направи и генерация без катализатор и с прави гърнета ще може да се целят 170-тина коня.Ако имаш и излишни пари за валове, може и 200-тина коня да хване, може и повече но вече нещата отиват на много неизгодно финансово ниво.
Коментар
-
d1am0nd написа:ici написа:Трябва качествено портрване на главата, леко сгъстяване, и ремапване.И като се направи и генерация без катализатор и с прави гърнета ще може да се целят 170-тина коня.Ако имаш и излишни пари за валове, може и 200-тина коня да хване, може и повече но вече нещата отиват на много неизгодно финансово ниво.
Коментар
-
[quote="ici"]Трябва качествено портрване на главата, леко сгъстяване, и ремапване.И като се направи и генерация без катализатор и с прави гърнета ще може да се целят 170-тина коня.Ако имаш и излишни пари за валове, може и 200-тина коня да хване-може ама ако намери толкова голямо стадо :DBravo 1.9d 97г
Коментар
-
Joro написа:Ici, имаш ли наблюдения в/у едни валове от 16 клапанова атмосферна тема, по вида на гърбиците е с доста удължени фази. Интересно ми е как би се държал двигателя в сравнение със оригиналните. Дали ще стане още по тегав във ниските обороти, за сметка на високите?
Коментар
-
Re: Fiat Coupe 2.0 16v
rumenmitrev написа:Моля за мнение по какъв начин мога да повиша мощноста.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Re: Fiat Coupe 2.0 16v
ФЕРАРИСТ написа:rumenmitrev написа:Моля за мнение по какъв начин мога да повиша мощноста.
Коментар
-
ЗдравейтеЦелите на са толкова високи, смятам да се огранича първоначално вгенерация, порт на главата и сгъстяване, ще погледна на следващ етап и за валове,тъй като инвестицията там е доста по голямя.Колага, която взех и много запазане/интериор, екстерир/, но ми се иска освен всичкода вдигна малко и мощността, като както кязах несе боря за нещо неверояно.Ще се търси и турбо мотор може би на следващ етап , но за момента ще сезадоволя и с атмосферния.В интерс на истината, до този момент съм карал винаги дизелови турбо коли,който са били с интервенции по тях и тази като чели ми идва малко мудна като усещане.Поздрави
Коментар
-
Едни хубави свещи (денсо) (нжк) биха се отрализи много добре! Аз докато намеря тези с които типото върви добре минах през бош, шампион ..беру...и да знаеш за този мотор само едно електродни..ако ти бутат други...заеби! Смени си горивния филтър ! Много хора го пропускат при сервизиране.Успех...но наистина не наливай торба пари в атмосферка ! Има турбо мотори за без пари днешно време и ефекта е уау! Другия по умен вариант според мен е направо турбо купеSedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар