Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво - оптичен тунинг ( Русе )

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Браво - оптичен тунинг ( Русе )

Та ето и моето фиатче тунинговането е от скоро започнато. Да ви видим мненията положителните/отрицателните? http://alex-pishaka.alle.bg/
    Прикачени файлове
    http://alex-pishaka.alle.bg/

Re: Фиат Браво - оптичен тунинг ( Русе )

Прикачени файлове

Коментар

Задната броня бих боядисал до зад номера праговете са бомба...ама бронята от ЕС 2000 хич не се връзва...Естествено мнението си е МОЕ и не ангажирам никого с него П.П. Бояджията си го бива !П.П. даже си позволих да ’’пипна’’ бронята ...според мен така изглеьда по убедително
      Прикачени файлове
      Sedicivalvole (Racing Rosso)now
      GTV 2.0 (612 A)now
      E60 530D now.. hate it big time :D
      Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
      Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

Праговете и задната броня са СУПЕР!!!Предната броня не ми харесва особено,а също мисля че трябва да смениш джантите с по-големиили поне да сложиш дистанционни фланци за да избуташ малко джантите на вън.Това си е мое мнение разбира се и не ангажирам никой с негоако те кефи така си джиткай...Успех!
        FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
        Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

На мен цялостно ми харесва,но и аз съм на мнение,че за тези раздути брони си трябват по-големи джанти,но както казаха колегите така и аз,това си е лично мое мнение и не ангажирам никой с него.
          Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Съгласен съм с вас за джантите и даже съм ги пуснал бартер за 16

Коментар

Колега добре се е получило,а защо не махнеш тези черни лайсни от вратите,да китнеш и да я пръснеш,ще добие по изчистен вид и хубава линия,така малко натруфено ми се струва.Успех в начинанието ти!!!!!!!
              FIAT BRAVA_ELX 1.6 16V 103HP 97

Коментар

Предната броня има нещо пренатруфено в нея, но като цяло не е много зле Другото и на мен ми харесва.Джантите ги остави 15-ки, на 16-ки ще ти се изтръскат бъбреците.Сложи 30мм фланци отзад и 20 отпред. Всичко това е мое мнение, и говоря от личен опит :D
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Понеже пишеш, че си склонен да приемаш и критики - на мен никой от елементите не ми допада Всичко ми седи някак насадено.

Коментар

На мен пък ми харесват нещата които си направил.Предната броня предполагам си я купил от едно оранжево браво.На него му седеше по-добре може би заради колоритното оранжево.Все пак мисля,че и на твоята кола седи добре,но би било добре да сложиш една пчелна пита на отворите.Според мен джанта с голям борд ще седи много добре или 17-ка да напълни калника както си му е реда.
                    Fiat Tipo
                    Corsa b комби !

Коментар

Горе долу добре е. Остава да си вземеш едно малко спойлерче за задният капак. Също едни бели мигачи за калниците.Кофти е само че няма да можеш да ползваш колата като снегорин, като на една от снимките
                      00' Bravo 105 JTD

Коментар

Здравей, евала за ентусиазъма! Лично на мен тези брони не са ми много по вкуса, но все пак всеки си има мнение, затова сме различни! Според мен с тези брони и прагове си получил обем на автомобила, следователно и джантите трябва да бъдат по-големи, за да се впишат в цялостната визия. Аз лично карам със 17-ки и нямам никакви проблеми от сорта на друсане или "проблеми с бъбреците" Подкрепям мнението за малкото спойлерче и белите мигачи, като бих допълнила да махнеш задната чистачка и надписа "Bravo" - ще стои много по-изчистено и завършено. Също така съм ЗА джанти с борд! Едни фарчета от Мареа също биха заспали като у дома си! Поздрави

Коментар

Харесва ми, но предната броня тая дупка... не знам както казаха може пита ли как му казаха по-горе да сложиш, ако имаше и халогени вместо тия малки дупки супер, а и лично мнение номера не ми харесва да е така сложен
                          Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

лично на мене предната броня ми са малко в повече извивките (с леко преправяне от двете страни ще се получи много добре) Браво за задната броня, просто уникална, тя направо си крещи за два аспуха от двете страни, да и предния номер, аз не бих го сложил там кадето е на снимките.
                            punto gt3 98'

Коментар

Тетовския, къде те боядисваха бре?в Червена вода ли? И кви пари ти взеха за боядисването.
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                              X