Та ето и моето фиатче тунинговането е от скоро започнато. Да ви видим мненията положителните/отрицателните? http://alex-pishaka.alle.bg/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво - оптичен тунинг ( Русе )
Collapse
X
-
Фиат Браво - оптичен тунинг ( Русе )
Та ето и моето фиатче тунинговането е от скоро започнато. Да ви видим мненията положителните/отрицателните? http://alex-pishaka.alle.bg/Етикети: –
-
Праговете и задната броня са СУПЕР!!!Предната броня не ми харесва особено,а също мисля че трябва да смениш джантите с по-големиили поне да сложиш дистанционни фланци за да избуташ малко джантите на вън.Това си е мое мнение разбира се и не ангажирам никой с негоако те кефи така си джиткай...Успех!
Коментар
-
Предната броня има нещо пренатруфено в нея, но като цяло не е много зле Другото и на мен ми харесва.Джантите ги остави 15-ки, на 16-ки ще ти се изтръскат бъбреците.Сложи 30мм фланци отзад и 20 отпред. Всичко това е мое мнение, и говоря от личен опит :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
На мен пък ми харесват нещата които си направил.Предната броня предполагам си я купил от едно оранжево браво.На него му седеше по-добре може би заради колоритното оранжево.Все пак мисля,че и на твоята кола седи добре,но би било добре да сложиш една пчелна пита на отворите.Според мен джанта с голям борд ще седи много добре или 17-ка да напълни калника както си му е реда.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Здравей, евала за ентусиазъма! Лично на мен тези брони не са ми много по вкуса, но все пак всеки си има мнение, затова сме различни! Според мен с тези брони и прагове си получил обем на автомобила, следователно и джантите трябва да бъдат по-големи, за да се впишат в цялостната визия. Аз лично карам със 17-ки и нямам никакви проблеми от сорта на друсане или "проблеми с бъбреците" Подкрепям мнението за малкото спойлерче и белите мигачи, като бих допълнила да махнеш задната чистачка и надписа "Bravo" - ще стои много по-изчистено и завършено. Също така съм ЗА джанти с борд! Едни фарчета от Мареа също биха заспали като у дома си! Поздрави
Коментар
-
лично на мене предната броня ми са малко в повече извивките (с леко преправяне от двете страни ще се получи много добре) Браво за задната броня, просто уникална, тя направо си крещи за два аспуха от двете страни, да и предния номер, аз не бих го сложил там кадето е на снимките.punto gt3 98'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар