Здравейте. Моето Браво е 75 коня моноинжекция...какво трябва да сменя за да стане 80 коня...чувал съм, че разликата е в дроселовите клапи...но дали това е така?...вие как мислите?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Преминаване от Браво 1.4 75к.с. към Браво 1.4 80к.с. ?
Collapse
X
-
Re: Преминаване от Браво 1.4 75к.с. към Браво 1.4 80к.с. ?
mitkosoft написа:Здравейте. Моето Браво е 75 коня моноинжекция...какво трябва да сменя за да стане 80 коня...чувал съм, че разликата е в дроселовите клапи...но дали това е така?...вие как мислите?като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
-
За дроселовите клапи не намерих никакво инфо, до колкото разбрах е като при 1.6 - разликата е нещо по електрониката, беше обяснено подробно но на технически английски. Също както и при 1.6 и при 1.4 едната модификация е предназначена за немския пазар. Ако знаеш нещо повече сподели че и на мен ми е интересно.Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
Re: Преминаване от Браво 1.4 75к.с. към Браво 1.4 80к.с. ?
zelenilkata написа:mitkosoft написа:Здравейте. Моето Браво е 75 коня моноинжекция...какво трябва да сменя за да стане 80 коня...чувал съм, че разликата е в дроселовите клапи...но дали това е така?...вие как мислите?Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар