Oпа айде да раздвижа малко раздела.Преди няколко месеца се здобих с поредният фиат (баркета) Пуст мерак ме гони от много години за тая кола,е падна ми сега и дупе да и е яко(и на мене )Оказа се обаче че, ме чака доста доста работа Предварително искам да БЛАГОДАРЯ на всички колеги от нашия и други форуми за подкрепата :D И най вече на моя приятел Валери един луд човек без които този проект беше невъзможен!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Баркета и Пълна промяна
Collapse
X
-
Re: Фиат Баркета и Пълна промяна
Айде малко на горе,капачките дойдоха.Благодарности на момчетата от Варна Тук е момента да кажа,че ми трябва добър майстор за гюруци! Моят е чисто нов но ми трябва човек който да напасне уплатненията и още някой дреболий!Държа майстора да знае кво прави,защото ме пратиха при един който вместо да дооправи положението, го направи по лошо.Ако някой има познат да свирка
-
cheatah написа:Айде малко на горе,капачките дойдоха.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:cheatah написа:Айде малко на горе,капачките дойдоха.
Коментар
-
На мен много ми допадат капачките от Порше не ги слушай какво ти говорят и аз исках да сложа капачки от Ферари на типото ама няма изобщо капачки и нито имам идея откъде ще си намера и как ще ги направя с емблемите на ферари ... Снимай целия автомобил да го огледам, винаги са ми харесвали тези автомобили! ПоздравиТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар