Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Баркета и Пълна промяна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Баркета и Пълна промяна

Oпа айде да раздвижа малко раздела.Преди няколко месеца се здобих с поредният фиат (баркета) Пуст мерак ме гони от много години за тая кола,е падна ми сега и дупе да и е яко(и на мене )Оказа се обаче че, ме чака доста доста работа Предварително искам да БЛАГОДАРЯ на всички колеги от нашия и други форуми за подкрепата :D И най вече на моя приятел Валери един луд човек без които този проект беше невъзможен!
    Прикачени файлове

Re: Фиат Баркета и Пълна промяна

Айде малко на горе,капачките дойдоха.Благодарности на момчетата от Варна Тук е момента да кажа,че ми трябва добър майстор за гюруци! Моят е чисто нов но ми трябва човек който да напасне уплатненията и още някой дреболий!Държа майстора да знае кво прави,защото ме пратиха при един който вместо да дооправи положението, го направи по лошо.Ако някой има познат да свирка
    Прикачени файлове

Коментар

А каква е идеята да има капачки Порше на Фиат ?
      Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
      Fiat Tipo 1991 - ex
      Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

nastybg написа:
        А каква е идеята да има капачки Порше на Фиат ?
        Идеята според мен е че Баркетата прилича малко на Porsche Boxter и затова :D
        Punto mk2 1.9jtd HLX

Коментар

cheatah написа:
          Айде малко на горе,капачките дойдоха.
          Колега, щом те кефят, няма лошо ама... Фиат си има доста спортна слава и по мое мнение няма нужда да го оприличаваш на порше... В първия момент помислих, че е "абарт" нещо, но кат се вгледах... Пак да повторя, че си е твоя работа, ако искаш и "макларън" ще налепиш по колата.
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Plastex написа:
            cheatah написа:
            Айде малко на горе,капачките дойдоха.
            Колега, щом те кефят, няма лошо ама... Фиат си има доста спортна слава и по мое мнение няма нужда да го оприличаваш на порше... В първия момент помислих, че е "абарт" нещо, но кат се вгледах... Пак да повторя, че си е твоя работа, ако искаш и "макларън" ще налепиш по колата.
            Момчета далеч съм от идеята да правя от Фиата Порше(ако ми беше т’ва целта ,щях да си поръчам емблеми за предния и задния капак.Поръчал съм емблеми на фиат ,с италянското знаме,които не намерих и за тва реших да си направя).Има такава тенденция в другите страни да се слагат джанти от (ламбо ферари бентли порше и т.н) на среден и долен клас коли,а модела на тази джанта е на Порше Като видите цялостната картина се надявам да хванете за к’во става дума

Коментар

На мен много ми допадат капачките от Порше не ги слушай какво ти говорят и аз исках да сложа капачки от Ферари на типото ама няма изобщо капачки и нито имам идея откъде ще си намера и как ще ги направя с емблемите на ферари ... Снимай целия автомобил да го огледам, винаги са ми харесвали тези автомобили! Поздрави
              Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Working...
              X