Изкам мнения и съвети за за тази комбинация"Пунто 75 с Турбо".Плюсове,минуси и какво още трябва да се сменя.Кои части ще се износват по бързо и кои направо ще си заминат.Вероятен резолтат от всичко това.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 75 с Турбо
Collapse
X
-
Re: Пунто 75 с Турбо
bmw_boy написа:Изкам мнения и съвети за за тази комбинация"Пунто 75 с Турбо".Плюсове,минуси и какво още трябва да се сменя.Кои части ще се износват по бързо и кои направо ще си заминат.Вероятен резолтат от всичко това.
-
Всичко изглежда доста трудно,но за тези които не разбират като мене.Колко ще ми излезне всичкото това +направата и колко ще издаржи.Колата ми трябва за всекидневно каране и не изкам да се скапе ДВГ-то за отрицарелно време.Не изкам максималните коне да вадя.Може би 160-180к.с. ще са достатъчни.БлагодаряPunto ELX
Коментар
-
bmw_boy написа:Не изкам максималните коне да вадя.Може би 160-180к.с. ще са достатъчни.Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
-
хеххехехехе ти ме уби с тия коне мисли по релисти4но за около 100-110 и то с не малка инвестиция почети малко из сайта който съм ти писал там са описани точно такива конверсии ... или потърси инфо за VanAaken low boost turbo kit общо взето това ще трябва да си направишMadness Motorsport
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world domination.
Коментар
-
Ако искаш един съвет от човек, който нищо не отбира от тунинг-карай си фиатката така или си купи по-мощна кола ако тази ти е малка.Тунингът е невероятно удоволствие, което обаче излиза много скъпо, просто ще ти излезе по-евтино да си вземеш друга кола, отколкото да сменяш всичко.N.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:Ако искаш един съвет от човек, който нищо не отбира от тунинг-карай си фиатката така или си купи по-мощна кола ако тази ти е малка.Тунингът е невероятно удоволствие, което обаче излиза много скъпо, просто ще ти излезе по-евтино да си вземеш друга кола, отколкото да сменяш всичко.
Коментар
-
VaSiLEV написа:$ abarth $ написа:за 1.1 мотора- 600 евра от e-bay"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар