То в заглавието си го пише.Искам да сменя аналоговото табло на типото с дигиталка.Ползвах търсачката,ама или аз съм смотан или наистина няма информация.Какво трябва да се бара по кабелите?Някой правил ли го е ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От аналогово към дигитално табло!
Collapse
X
-
pecata написа:Значи трябва от донора и буксите да се резнат. Километража пак ли е на жило?Fabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
Коментар
-
Е аз искам да си поръчам от някой колега таблото и всичко което е необходимо друго и за 1-2 дни да го сложа.Да не карам без табло.В чичко гугъл немога да намеря снимка на дигиталка,ама отзад да видя какви са буксите.Ако не са с същата форма ще трябва от колата донор да карам продавача да ми резне буксите с по 10-на см. жици след тях и да се почне превръзване и спойки.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:Е аз искам да си поръчам от някой колега таблото и всичко което е необходимо друго и за 1-2 дни да го сложа.Да не карам без табло.В чичко гугъл немога да намеря снимка на дигиталка,ама отзад да видя какви са буксите.Ако не са с същата форма ще трябва от колата донор да карам продавача да ми резне буксите с по 10-на см. жици след тях и да се почне превръзване и спойки.Fabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
Коментар
-
Според мен ще съжаляваш след това.Възприятието от стерелките е много по-добро. Дори не е необходимо да гледаш директно за да знаеш с колко горе долу се движиш или на какви обороти си!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Уф, туй с дигиталката е адски демоде според мен. Ей на обратната транцформация:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...er=asc&start=0
Коментар
-
Много главоболия за нищо според мен. Повечето хора включително и аз правят обратното преминаване - от дигитално към аналогово. По късно ще се опитам да ти пусна малко повечко информация със снимки.П.П: Но имай в предвид, че буксите нямат нищо общо и има някои уреди (отчитане на бензин температура и т.н) не са на същото място както на аналоговотоFiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
Абе хич не е демоде ама е доста ненадеждно това табло.Отказват да светят лампи,разлива се течния кристал на дисплеите,копчетата отстрани за дневния километраж и интензитет на осветлението отказват...Ако си намерил читаво табло действай,но си запази и оригиналното.EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
Като си намериш таблото му отрежи кабелите да имат аванс поне 5-6 сантиметра и започваш да запояваш цвят със цвят и таблото е готово, после ти трябва друг датчик и съответно се прекарва жило за да тръгне километража, датчика на скоростната кутия става на сто процента, защото аз взех скоростна кутия от типо с аналогово и смених датчика и километража си ми тръгна. УспехТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар