Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво е това ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво е това ?

http://www.youtube.com/watch?v=TakF5...eature=related <- Пичове интеренсо ми е това какво се води точно ? Вид Пълна инжекция , но ми прилича на карбораторна система , и като гледам май се ползва само за състезания понеже , ми се вижда странно без въздупен филтър ?Невиждам да има електорника да управлява дюзите , можеби според оборотите на мотора се управялава бензиновата помпа и от там налягането на дюзите ?
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Тва са дросели от мотор :D Няма нищо сложно. И да няма филтър и филтърна кутия
    Sedicivalvole (Racing Rosso)now
    GTV 2.0 (612 A)now
    E60 530D now.. hate it big time :D
    Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
    Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

_power_ написа:
      Тва са дросели от мотор :D Няма нищо сложно. И да няма филтър и филтърна кутия
      Точно ,че няма но как се води този тип впръскване ,зз виждам какво и нямали да прецака мотора ?Май не е за ежедневка ...
      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Ми инжекцион си е :D Току що една алфичка станата така + други доработки близо 200 коне атмосферни + прав си не е за ежедневка :D
        Sedicivalvole (Racing Rosso)now
        GTV 2.0 (612 A)now
        E60 530D now.. hate it big time :D
        Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
        Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

Working...
        X