Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвместимост на барчето м/у скоростния лост и ръчната?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвместимост на барчето м/у скоростния лост и ръчната?

Здравейте.Искам да питам дали може на обикновено Punto S 1.1 55 с такъв тип табло(1),да се монтира такова барче(2)? И как става това?
    Прикачени файлове

Re: Съвместимост на барчето м/у скоростния лост и ръчната?

bojanski написа:
    Здравейте.Искам да питам дали може на обикновено Punto S 1.1 55 с такъв тип табло(1),да се монтира такова барче(2)? И как става това?
    може ! Но ти трябва и пластамсата на ръчната плюс барчето , твоята не пасва ... Махаш едното слагаш другото не е филосфия
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
      bojanski написа:
      може ! Но ти трябва и пластамсата на ръчната плюс барчето , твоята не пасва ... Махаш едното слагаш другото не е филосфия
      Извинявам се,но може ли да ми покажеш на снимка,пластмасата на ръчната,защото си мислех,че е цяло,едно-компонентно барчето.. Yellow_Flash_Colorz_PDT_35

Коментар

bojanski написа:
        Fiat_Punto11 написа:
        bojanski написа:
        Извинявам се,но може ли да ми покажеш на снимка,пластмасата на ръчната,защото си мислех,че е цяло,едно-компонентно барчето.. Yellow_Flash_Colorz_PDT_35
        същата е като на твойто с разликата че оная пасва с барчето или по скоро барчето влиза в нея и се завхваща за гайте дето държат пластамсата на ръчната ... Иначе е на вид почти същата но има разлика.
        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

втората снимка от кой модел е? и аз искам да си сложа такова нещо )

Коментар

ladesita написа:
            втората снимка от кой модел е? и аз искам да си сложа такова нещо )
            Пак са от Punto mk1, само че от по-скъпите модификации (тези с повече екстри), например HLX, ELX.
            Punto mk2 1.9jtd HLX

Коментар

благодаря ) аз като късметлийка имам най-простия и базов модел и искам да му сложа самолетни крила

Коментар

ladesita написа:
                благодаря ) аз като късметлийка имам най-простия и базов модел и искам да му сложа самолетни крила
                ’’S’’ ?
                Sedicivalvole (Racing Rosso)now
                GTV 2.0 (612 A)now
                E60 530D now.. hate it big time :D
                Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
                Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

е що бе "S" най изчистено и без проблемно
                  ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

Working...
                  X