Това г/д е добре проверих колко пари са тампоните на мотора 3-те ощо са 214лв. :D дооообре е но какво да правя иска си смяна... ще стане лека по лека Стига довечера чичо Орлин да не каже че сме за Лан.Сонда че .... ми писва :D
Всеки си знае какво да прави , поподадох я понеже иам браво 2.0 20в и двигател 2.0 20ВТ... който ще се слага на бравото ..... Немисля че има човек който би отказал 4000 лв. за пунто гт ..... и то без външен вид .... Относно тунинга , незнам кое небеше добре .... колата я взех гроб направих я да си работи добре и я продадох ... с кое несъм се справил ???
Всеки си знае какво да прави , поподадох я понеже иам браво 2.0 20в и двигател 2.0 20ВТ... който ще се слага на бравото ..... Немисля че има човек който би отказал 4000 лв. за пунто гт ..... и то без външен вид .... Относно тунинга , незнам кое небеше добре .... колата я взех гроб направих я да си работи добре и я продадох ... с кое несъм се справил ???
coming soon по кината Човек никой не казва че нямаш желание по скоро по това което правиш и пишеш изглежда че едно се хванеш да провиш пуснеш го и подхванеш друго без да довършиш предното като хората.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Значи ще има нов сезон на "Как се прави тунинг за начинаещи" този път ще бъде браво 20вт!Аз лично следя темата научих много неща като ти казват да направиш нещо направи го а не точно обратното на казаното!Но повечето от темата си беше питане и отговори без снимков материал поне да се види нагледно, че е тунинг!С нетърпение очаквам новия сезон!
..... Немисля че има човек който би отказал 4000 лв. за пунто гт ..... и то без външен вид .... Относно тунинга , незнам кое небеше добре .... колата я взех гроб направих я да си работи добре и я продадох ... с кое несъм се справил ???
уауууу направо съм изкефен пич....4000 кила за пунта гт с атмосферна глава и измислена турбина... добре че Орлин има лека намеса....баси...прати някои фен имам за продаване пунта доста по кадърно за доста по малко пари...
Коментар