Преди 1 час си карам аз към студенски град и какво да се случи ..... моята прекрасна фиата почна да работи на 3-ри цилиндъра и отзад да мято гъст , бял дим .... Дарнитурата ОУТ :D Прибрах я в гарайа утре отварям мотора и почвам всичко наново по него , докато нестане нов
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моето ново Пунто ГТ - ^_^
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sen7ineL написа:Преди 1 час си карам аз към студенски град и какво да се случи ..... моята прекрасна фиата почна да работи на 3-ри цилиндъра и отзад да мято гъст , бял дим .... Дарнитурата ОУТ :D Прибрах я в гарайа утре отварям мотора и почвам всичко наново по него , докато нестане новPower Under Pressure
Коментар
-
Ръчкам я , но не е от гаста просто си е дошло времето , гарнитурата беше .... мазалоооо . Явно наистина никога не е отварян този мотор :DНезнам сащо ГТ - на гас да не може , при положение че съм виждал маса коли с турбо на гас и се карат еври дей и нямат проблеми с години ..... Просто след ремонта на мотора , ще си покаже дали е от гаста.Fiat Punto GT
Коментар
-
Сменям ИХИ-то с Гаррет от ТД .... която е същата не е по голяма. Оказа се днес че главата има 3-ти цепнатини , и купих нова глава без пукнатини ...... утре отива на шлайф , а аз през това време отивам за сигменти , гумички и гарнитури. Относно смесите Орлине , нете разкрах какво искаше да кажеш , но пак казвам немисля че колата е на тва дередже от гаста.Ти знаеш че като я купих ти звъннах и ти казах че има компресия този мотор 8.5 , след оглед сега на мотора се останови , че колата е купена с издухала гарнитура. Мислих че ми губи антигриз от радиаторчето на парното , но уви не е оттам. Проблема е бил че гарнитурата е била тругнала и след монтажа на гаста , е станало по зле положението. И да споменя че този мотор се оказа че е отварян , нему е първия ремонт Относно критиките с гаста , след ремонта ще видиме колко ще искара и ще го обсъждаме :DFiat Punto GT
Коментар
-
sen7ineL написа:Сменям ИХИ-то с Гаррет от ТД .... която е същата не е по голяма. Оказа се днес че главата има 3-ти цепнатини , и купих нова глава без пукнатини ...... утре отива на шлайф , а аз през това време отивам за сигменти , гумички и гарнитури. Относно смесите Орлине , нете разкрах какво искаше да кажеш , но пак казвам немисля че колата е на тва дередже от гаста.Ти знаеш че като я купих ти звъннах и ти казах че има компресия този мотор 8.5 , след оглед сега на мотора се останови , че колата е купена с издухала гарнитура. Мислих че ми губи антигриз от радиаторчето на парното , но уви не е оттам. Проблема е бил че гарнитурата е била тругнала и след монтажа на гаста , е станало по зле положението. И да споменя че този мотор се оказа че е отварян , нему е първия ремонт Относно критиките с гаста , след ремонта ще видиме колко ще искара и ще го обсъждаме :D
Коментар
-
Питам защото ми стана интересно.Има доста изписано по въпроса за присаждане на дизелови турбини на бензинови двигатели.Предполагам знаеш за какво става на въпрос.Още повече че караш колата на газ , където температурата на изгорелите газове е още по голяма, да не е след време да повториш ремонта който правиш сега.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар