Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моето ново Пунто ГТ - ^_^

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

моите са изолирани вода не стига до турбото и не ми тряба не е проблем и за теб или слагаш турбо хубаво ли не се хаби знаеш как варвеше предното ти

Коментар

Въпроса е какво турбо да сложа за стоковите диузи и 255 помпа ???
      Fiat Punto GT

Коментар

2556R
        leave something of the happiness you bring

Коментар

Такова няма от 25-ци може да си избереш между GT2560R и GT2554R само , че не на сток дюзи а и щом искам да я засилиш с по голямо турбо не смятам , че 100-тина лв за дюзи те спират , при положение , че няма да минеш само с дюзи и турбо нали знаеш имаш още куп неща като грънци , кулер , ремап и тн...
          I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

Каквото и турбо да сложиш различно от ихи-то, за да има смисъл от тая помпа трябва и големи лейки.Иначе можеш и турбина от Скания да сложиш, като се настрои на малко налягане дюзите ще хранят.Въпросът е, че няма смисъл да сменяш турбото ако ще караш на 0,8.Слагай един чип и карай с ихи-то ако не ти се дават пари.Иначе ако го надуеш на тия дюзи пак ще питаш следващият собственик защо е отворил мотора.
            4 бири и турбината да свири

Коментар

Аз съм с ИХИ то с ремап от Орлин и фул буст 1.4 , иначе съм с права генерация на 65мм. Лошото е Иво че при други диузи дпо големи и по голяма турбине незнам газовия инжекцион дали ще ми деяни , понеже съм с гас
              Fiat Punto GT

Коментар

Няма да се ръчкаш на газ (няма да вкарваш колата в буст). Като ти се дава газ пускаш на бензин и караш.

Коментар

Тя и на гас въви доста добре
                  Fiat Punto GT

Коментар

Да бе тя върви ама нали знаеш че е до време това тоест до налягане

Коментар

ЕЕЕЕ стига де , вече е на 4хил.км. и нямам все още ядове , недей да ме стресираш. Интересно ми е като я карам кротко ми дава 10/100 гас градско , като и раздавам гас постоянно 16-17-20 , може ли да е от настройка на гаста :D
                      Fiat Punto GT

Коментар

Ако сложиш по голямо турбо, тогава не трябва да я ръчкаш на газ.

Коментар

Ужас :X
                          Fiat Punto GT

Коментар

Хаха нема как с трици маймуни да ловиш ? Реши какво искаш от колата...
                            I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

Малко да тругне поваче , то е ясно че ще роди скоро после кво да я правя стоково турбо няма да слагам . Друго искам да сложа и пак да мога да си я мачкам и на гас ама въпроса е какво турбо :Х
                              Fiat Punto GT

Коментар

какво се чудиш немога да те разбера слагай едно саабовско турбо ТБ2531 мисля че беше от аеро 9000 или ТД04-14- 15 ново турбо и си решавай проблемите колата ще върви прекрасно с някой от тия модели но определено ти трябва т25 не поголямо
                                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Working...
                                X