Нека да споделя и новата продибовка на кола , сигурно някой ще ме нахранят но аз я взех колата за евридей каране , Днес ме одрусаха с 1400 лв . за Бардолини газов инжекцион...... Ам че ко да се прай , треа икономия :D Орлински дано неме насметеш много :D
Нека да споделя и новата продибовка на кола , сигурно някой ще ме нахранят но аз я взех колата за евридей каране , Днес ме одрусаха с 1400 лв . за Бардолини газов инжекцион...... Ам че ко да се прай , треа икономия :D Орлински дано неме насметеш много :D
само малко ти мина ли нотариуса ???че съм обещал да те следя из късо докато не я прехвърлиш
Еиц.... Аман .... Сложих газовата и какво стана , МАЙСТОРИ - спря да ми работи буста на таблото , колата не върви ама грам на бензин , нито на гас. Бов-а се чува едно умрела , мисля че турбото невклучва , направо съм откачил . Утре им я връщам да си я оправят .... Направо нямам думи
С тези 1400 лева дето даде да беше оправил проблемите на колата и да си се возиш в здраво ГТ. Тая кола като е наред харчи 10 градско и 6 извън (говорим по инерция).
Коментар