Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моето ново Пунто ГТ - ^_^

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

s00rry написа:
    WhitePower написа:
    wizard88 написа:
    wizard88 написа:пунто гт не го пожелавам и на най-големия си враг,дано скоро престане да ти бърка в джоба. я ми намери една по ефтина платформа за тунинг и поддръжка дето разцепва и 300+ коли после говори
    Като чета темите за пунто гт ефтино е последната дума която ми идва на ум,сигорен съм че колата е приятна градска бегачка и се радваш и обичаш твоята,но като страничен наблюдател наистина ми изглеждат крехки. Поздрави.
    А ти как милиш че струват ремонтите на 1.8 т примерно или на някой друг турбо автомобил ако е заводско то няма какво да му се прави , въпроса е че тука се говори за тунинг Повечето проблеми излизат от неразбиращи хора дето се опитват да правят от нищо нещо аз проблеми нямам хората който обслужвам имат само проблем когато не са ме послушали и с 2 думи с части 2 ръка тунинг не се прави а за един тунинг си трябват пари , това много хора не го разбират и се опитват без тях да ги правят и ефекта е пълен с теми за ремонти и проблеми
    аз съм жив пример за това през какво ли не минах накрая докато постигна баланса някаде там но фиат ли е няма да е лесно
    ти си жив пример какво не трябва да се прави
    Power Under Pressure

Коментар

Е орлински аз съм почнал да те слушам ..... просто ме марзе да ходя да купя ремъка , и ето какво стана :D А и помеждодругото трябва да мина тези дни до теб да преслушаш фиатката на диагностика , да видиме какво ще отчете
      Fiat Punto GT

Коментар

sen7ineL написа:
        Е орлински аз съм почнал да те слушам ..... просто ме марзе да ходя да купя ремъка , и ето какво стана :D А и помеждодругото трябва да мина тези дни до теб да преслушаш фиатката на диагностика , да видиме какво ще отчете
        няма проблем иначе и ти си от тези дето не слушат
        Power Under Pressure

Коментар

Попринцип си прав и аз неслушам много много и бъркам , днес смених прословутия ремък ама се оказа че при скъсването на ремъка е счупил и външната оптяжна ролка , която го оптяга него. Та утре ще ходя да я купя и нея че просто няма как да оставя така колата. Несъм я карал 2 дена вече и е спаднала пасажерската предна гума,неможе така да ми запдне ГТ-то :D
          Fiat Punto GT

Коментар

Ти кви смени правиш какво нещо тя страшна работа! Като се купи колата не е ли първата работа да се смянят ремъците! и под това не се разбира буквално само ремъците а всичко-демек барабар с ролките! и не само агренажа ами и пистовия ! И не само ремъците ами и водната помпа! И куп други неща още.И е прав Орин,който не познавам! Че не слушаш и даже се чудя как му се занимава още!
            uno turbo 1.3 i.e' 86
            renault 19 1.8 16v
            uaz 469 4.0 turbo
            renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
            trabant 601 69'

Коментар

xaxaxaxa

Коментар

знам къв цвят ще е няма да издавам хахах браво батко със здраве да си я караш
                leave something of the happiness you bring

Коментар

Всичко е въпрос на пари , не всеки има финанси да купи всичко на куп и да си свирка !!! Орлинка оказа се изгорял бушон на помпата , смених го и заработи но вече без БЕНЗОЛ никогаа :D Днес я сдобих и с ново стъпково моторче , утре ще го монтирам и ще видя кога ще мога и аз и ти да ти се обадя да я закачиме да видиме други грешки дали ще даде. При диагностиката последния път , си спомням даде като грешки РЕЛЕ - АБС , Стъпков мотор , 2-та температурни датчика. Аз 2-та датчика ги смених беше останало само стъпковото , та ще мина за една профилактика да видиме дали ще отчете и нещо ново
                  Fiat Punto GT

Коментар

sen7ineL написа:
                    Всичко е въпрос на пари , не всеки има финанси да купи всичко на куп и да си свирка !!! Орлинка оказа се изгорял бушон на помпата , смених го и заработи но вече без БЕНЗОЛ никогаа :D Днес я сдобих и с ново стъпково моторче , утре ще го монтирам и ще видя кога ще мога и аз и ти да ти се обадя да я закачиме да видиме други грешки дали ще даде. При диагностиката последния път , си спомням даде като грешки РЕЛЕ - АБС , Стъпков мотор , 2-та температурни датчика. Аз 2-та датчика ги смених беше останало само стъпковото , та ще мина за една профилактика да видиме дали ще отчете и нещо ново
                    аз не помня вече ама подмяната понякога не решава проблема ако е в инсталацията
                    Power Under Pressure

Коментар

Да прав си всичко е възможно :D
                      Fiat Punto GT

Коментар

Сложих новото стъпково и нещо почна трудно да пали колата :X
                        Fiat Punto GT

Коментар

Малко помощ от по разбиращите , понеже стоковото турбо на пунтото има и водно охлаждане , има ли варянт да му сложа турбо без водно охлаждане и как става процедурата.Трябва да съединя маркучите от турбото за водата и да сложа турбо без водно охлаждане , или просто нестава Понеже вчера смених масалцето на фиатката но откакто съм я закупил съм със съмнения че скоро ще роди
                          Fiat Punto GT

Коментар

Другото запитване , искам да позасиля фиатката малко с по голямо турбо , помпата ми е 255l Wallbro дайте няква представа, модел и номер какво турбо да търся . И трябва ли да мина на по големи инжектори или стоковите за малко по голямо турбо с малко по голям вървеж ще ми свършат работа
                            Fiat Punto GT

Коментар

2556R можеш да сложиш и пак ще хранят дюзите, ама нека спецялистите все пак кажатнали на карнака пунтото беше така
                              leave something of the happiness you bring

Коментар

Ами , искам да каже някой с опит какво може
                                Fiat Punto GT

Коментар

Working...
                                X