пунто гт не го пожелавам и на най-големия си враг,дано скоро престане да ти бърка в джоба.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моето ново Пунто ГТ - ^_^
Collapse
Заключена тема
X
X
-
WhitePower написа:wizard88 написа:пунто гт не го пожелавам и на най-големия си враг,дано скоро престане да ти бърка в джоба.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Имам сериозно затруднение , от както стана студено и почна да вали почнаха да ми се потят прозорците . Клапата неми работи застопорена е на отворено полужени , филтур на купето понеже е имала климатик НЕЗНАМ каде е ако може някой да сподели каде се намира , и най-лошото колата пак губи антифриз.Дойде ми на акъла потенето на стъклата + губенето на антифрийз = радиаторче на паркото , има ли вероятност да съм прав .... то друго неостанаFiat Punto GT
Коментар
-
sen7ineL написа:филтур на купето понеже е имала климатик НЕЗНАМ каде е ако може някой да сподели каде се намираsen7ineL написа:Дойде ми на акъла потенето на стъклата + губенето на антифрийз = радиаторче на паркото , има ли вероятност да съм прав .... то друго неостана
Коментар
-
Интересно е че неми прави впечатление да мерише на антифриз , маркучите несъм ги гледам ще ги проверя , относно филтъра свалях пласмасите при чистачките отпред и никаде ненамерих филтър , явно е махнат защото свалих и моторчето на парното и беше пълно с листа и го почистих и смазах. Явно го няма филтъра и влизат боклуци при моторчето , трябва да му измисля някаква мрежа данесе пълни с листа и боклуци.Fiat Punto GT
Коментар
-
sen7ineL написа:Интересно е че неми прави впечатление да мерише на антифриз
Коментар
-
wizard88 написа:пунто гт не го пожелавам и на най-големия си враг,дано скоро престане да ти бърка в джоба. я ми намери една по ефтина платформа за тунинг и поддръжка дето разцепва и 300+ коли после говориF.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa
Коментар
-
wizard88 написа:wizard88 написа:пунто гт не го пожелавам и на най-големия си враг,дано скоро престане да ти бърка в джоба. я ми намери една по ефтина платформа за тунинг и поддръжка дето разцепва и 300+ коли после говориPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:wizard88 написа:wizard88 написа:пунто гт не го пожелавам и на най-големия си враг,дано скоро престане да ти бърка в джоба. я ми намери една по ефтина платформа за тунинг и поддръжка дето разцепва и 300+ коли после говориГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар