sen7ineL написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моето ново Пунто ГТ - ^_^
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Защо какво трябва да правя ???? bebito^^^ ???? само да те светна че Уното го направих оказа се датчик на коляновия вал и се кара в Казичане , там го продадох. Другото което е аз нито искам 200000 хп от тая кола нито я правя за драг. Както и горе съм казал искам просто този тип мотор на пунто , понеже са редки. Относно критиките ти , оказа се че при монтажа на газовата имало много стар вакумен маркуч , който се е счупил толкова е бил нагорял и затова неработеше колата. След днешната му смяна на колегите от СофГас , колата заспа . Работи си прекрасно и на гас и на бензин.Да споделя че и горивния филтър смених и проблеми с вървенето и т.н изчезнаха.И сега до Орлински , напомни ми като ти я докарам да я настроиш , на 1 ва пиква в 1 бар , 2-ра в 1,4 бара ,на 3-та 1,6 бара. Спрях да я настъпвам да не стане бум , докато дойда при тебе кум 10-11-ти да я оправишFiat Punto GT
Коментар
-
Не съм критик по принцип просто съм критик към теб и то след темата с УнотоАз бях един от хората който се стараеха най много да помагат но ти не слушаш грам Там говореше ,че ти харесва колата и ще я караш!След като съм си направил преценка за теб. казах,че и пунтото толкова ще го караш пък то времето ще покаже!ЗАщото колегите като казваха ,че нищо няма да направиш с Уното аз им казвах,че ще се оправиш А дано да съм грешал и да си намерил точната кола и да си я караш със здравее дъълго време!uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
-
Благодаря ти , просто с уното имаше доста проблеми освен мотора който направих и ходова част и с документите , затова решението беше да се продаде ... но няма значение.Знам че ти най-много ми помогна просто нете слушах да си ти го кажа напрао , колата я правеше мой триятел и като му покажа какво си казал и да се погледне и т.н ми отговаряше ми нека той да ти я прави , а все пак той я направи без пари за труд. Затова не че нете слушах аз ... а той , със сугирност разбираш повече от мен нооо уви нямах аз думатаFiat Punto GT
Коментар
-
sen7ineL написа:М/у другото bebito^^^ имам девитомер от уно турбо и компа който седи под таблото при пасажера , ако ти трябва свиркайuno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
-
Що е пунто няма да е лесно , намерих гарнитури за испускателния колектор , за капака на клапаните коркова и нови смещи. Смених свешите смених и гарнитурата на капака на клапаните , и какво стана оказаха се вакомните маркучи нагорели всичките , хайде и нови маркучи. След което се оказа водните маркучи нагорели , купих и тях и колата се оправи. Мина се немина ден -два гледам си аз тече пак масло отнякаде и кво се оказа , капака на клапаните спукан , бахта махта сега ще търся капак на клапаните ако някой има или знае кой има да свиркаFiat Punto GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар