Днес Орлинката даде инжекторите 315цц , сега само чакаме или ново турбо от сааб 9000 2.0 , или старото мисля да ходи на рециклаж
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моето ново Пунто ГТ - ^_^
Collapse
Заключена тема
X
X
-
сложи ли капаците дай някои снимка поне да видим седят ли.. ? и .. туй олуфтеното турбо дет ми го прати... дано ония хора от сервиза за турботата кажат че става за нещо ,защото е с една идея по добре от туй дето го махнах щото пушеше и гореше масло на поразия а за капак и топлата част корпуса пукнат и дето сте се мачили да пробивате за студения охлюв за да хващате гейта чак до вътре сте го пробилиГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:сложи ли капаците дай някои снимка поне да видим седят ли.. ? и .. туй олуфтеното турбо дет ми го прати... дано ония хора от сервиза за турботата кажат че става за нещо ,защото е с една идея по добре от туй дето го махнах щото пушеше и гореше масло на поразия а за капак и топлата част корпуса пукнат и дето сте се мачили да пробивате за студения охлюв за да хващате гейта чак до вътре сте го пробили
Коментар
-
И моето турбо е с толково луфт , за топлата част и моята е така спукана нямам проблеми непуши и нехарчи масло ... относно дупките за геида , се радвай че съм ти го белязал каде да го дупчиш , защото там ще ти доиде и на тебе геида .... на 100000 % съм сигурен че няма да имаш проблем с турбото ... помни да какво съм ти казал ... !!Относко капаците , да сложих само предния понеже ще се боядисва колата , качих и прожините Еbach червени , стана доста добра визия ... Дне ще ходя да гледам челек кулер и претърпя ГТ-то смяна на предни накладки защото бяха тоттал щета.... Ще видя с нещо да снимам да покажа как е станала колата П.П. Роска няма да имаш проблеми с турбото несе притеснявай , смени само перката на топлата част и го карай , моето е по зле и нямам засега проблеми с него !!! Действай смело !!!Fiat Punto GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар