Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моето ново Пунто ГТ - ^_^

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес Орлинката даде инжекторите 315цц , сега само чакаме или ново турбо от сааб 9000 2.0 , или старото мисля да ходи на рециклаж
    Fiat Punto GT

Коментар

sen7ineL написа:
      Днес Орлинката даде инжекторите 315цц , сега само чакаме или ново турбо от сааб 9000 2.0 , или старото мисля да ходи на рециклаж
      337 са кубиците
      Power Under Pressure

Коментар

Още по добре Утре качвам турбото , и всичките му работи и да видиме какво ще стане
        Fiat Punto GT

Коментар

Забравих да споделя , старото турбо от сааб 9000 отива при колегата (soory) , аз купих същото да се надяваме този път да не пада на земята :D
          Fiat Punto GT

Коментар

сложи ли капаците дай някои снимка поне да видим седят ли.. ? и .. туй олуфтеното турбо дет ми го прати... дано ония хора от сервиза за турботата кажат че става за нещо ,защото е с една идея по добре от туй дето го махнах щото пушеше и гореше масло на поразия а за капак и топлата част корпуса пукнат и дето сте се мачили да пробивате за студения охлюв за да хващате гейта чак до вътре сте го пробили
            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
              сложи ли капаците дай някои снимка поне да видим седят ли.. ? и .. туй олуфтеното турбо дет ми го прати... дано ония хора от сервиза за турботата кажат че става за нещо ,защото е с една идея по добре от туй дето го махнах щото пушеше и гореше масло на поразия а за капак и топлата част корпуса пукнат и дето сте се мачили да пробивате за студения охлюв за да хващате гейта чак до вътре сте го пробили
              кво пак ше правиш бе мушмул???

Коментар

И моето турбо е с толково луфт , за топлата част и моята е така спукана нямам проблеми непуши и нехарчи масло ... относно дупките за геида , се радвай че съм ти го белязал каде да го дупчиш , защото там ще ти доиде и на тебе геида .... на 100000 % съм сигурен че няма да имаш проблем с турбото ... помни да какво съм ти казал ... !!Относко капаците , да сложих само предния понеже ще се боядисва колата , качих и прожините Еbach червени , стана доста добра визия ... Дне ще ходя да гледам челек кулер и претърпя ГТ-то смяна на предни накладки защото бяха тоттал щета.... Ще видя с нещо да снимам да покажа как е станала колата П.П. Роска няма да имаш проблеми с турбото несе притеснявай , смени само перката на топлата част и го карай , моето е по зле и нямам засега проблеми с него !!! Действай смело !!!
                Fiat Punto GT

Коментар

Ето я на окачване и капака е монтиранА тук е с челния кулер
                  Fiat Punto GT

Коментар

на правилната посока си ам вземи му сложи едни хубави джанти че да замяза на возило..
                    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Има време и за тях , сега да се постопли и пребоядисване
                      Fiat Punto GT

Коментар

а на бензин кога ще я изстреляме че с таз газ ...
                        Power Under Pressure

Коментар

Скоро ще я мапнеме при теб Орлинка , след тва отивам за нова водна помпа , термостат , 2бр.носачи , 2 бр кормилни накраиници , 2 бр тампони на макферсоните и 3-те тампона на мотора и 2-те жила на ръчната ... да знам че всичко вече е чисто ново )... и скед това боя и джанта
                          Fiat Punto GT

Коментар

и мотор с турбина и скорости пак, че вече ще са им минали мото часовете
                            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. Все пак гледам да я направя тази кола здрава
                              Fiat Punto GT

Коментар

Не е ефтино да караш ГТ ... Днес си закупих 2-та предни носача бахх.... по 50лв бр. неса от най-ефтините. Тези дни отивам и за всички видове тампони да купя който има по ходовата час на колата
                                Fiat Punto GT

Коментар

Working...
                                X