Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моето ново Пунто ГТ - ^_^

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Батее ти си мн зле , казах ти че имам трубен колктор само преходен фланец ще си направя и готово кое не схвана ????Ето го и новото чудо
    Fiat Punto GT

Коментар

не е нужно да се карате нека я сложи и да се похвали и при псуването с монтажа да си спомни съветите ни с добро
      Power Under Pressure

Коментар

Нее ние несе карам с Росен , ние така си говориме .... А за псуване , винаги го има :D
        Fiat Punto GT

Коментар

Това ако бях аз и колата беше още при мен до сега съм съм я почнал на части 100 пъти ...С една кола като не варви не се занимавам лично аз.Мога да ти пожелая за пореден път успех и се вслушваи в някой хора малко повече за да си олесниш живота...

Коментар

След хилядите левове вкарани в това пунто ... и да го пусна начасти нищо няма да му взема , затова по добре да си го правя и да си го карам
            Fiat Punto GT

Коментар

То мазохизма по хората ходи ......
              ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

След , бърз размисъл купих турбо от сааб 9000 2.0 турбо . днес сглобих колата имам още малко да довърша и е готова , интересно ми с тази турбина дали ще тръгне повече колата. Незнам точния модел на турбото знам че е гаррет с водно охлаждане .... Утре ми остана да пусна маслената магистрала (оттичащата се) ,водната (оттичащата се) и да сменя термостата че протече
                Fiat Punto GT

Коментар

със съответния хардуер покрай нея ще литне
                  Power Under Pressure

Коментар

Мирише ми на счупено пунто.
                    4 бири и турбината да свири

Коментар

аз бях с такава турбина колата тръгна достааа добре с подходящите настройки ще разпаря
                      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

какво стана след като беше с такава турбина ?
                        '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

ами вземах я в не много добро състояние и се доскапа барзо с др думи :D по убаво от новото нема
                          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

определено е така
                            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Хубавата турбина колегата я испусна и се счупиха перките .... сору в гаража е но няма да я селага тя.... Днес колегата купил от сааб 900 и кво се оказа .. турбото първо не е с Т25 фланец , 2-ро и тя беще от към средата на топлата част. Незнам аз ли съм карък или така ми варви но господ маи- неиска да го бъде това ГТ . Утре отивам последно да търся турбо при един познат каде има 3-ри рафта с турбини от бензинки , ако нищо пак нестане , оставам я в гаража и когато ми поодминат нервите тогава ще я бъде ОТЧАЙВАМ СЕ
                              Fiat Punto GT

Коментар

Нищо ненамерих от тези турбини , ако ненамеря същата саабовска , ще ходя да ми рециклират тази която и се счупи перката и ще си приклуча проблема
                                Fiat Punto GT

Коментар

Working...
                                X